Ξανά «ερυθρόλευκος» ο Πρίντεζης

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο διεθνής φόργουορντ που δεν είχε χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα στη Μάλαγα, θα παραχωρηθεί πιθανότατα...
ως δανεικός από την ομάδα της Ανδαλουσίας στους «ερυθρόλευκους», που θα διαπραγματευτούν από άλλη βάση το καλοκαίρι την παραμονή του στην ομάδα. Επί του παρόντος θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ομάδας στη θέση
«4», καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιβτς δεν δείχνει να υπολογίζει στον Ματ Νίλσεν.

Ο Αυστραλός παίκτης θα αντικατασταθεί στο ελληνικό ρόστερ από τον Μάρκο Κέσελ εντός των επόμενων ημερών, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά "τελειώνει" για φέτος, μια και ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο 26χρονος ύψους 2.05 φόργουορντ, που έρχεται σήμερα (6/04) το βράδυ για να υπογράψει τον δανεισμό του, έπαιξε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ προηγουμένως είχε παίξει για ένα χρόνο - ως δανεικός - στην Ολύμπια Λάρισας. Αγωνίστηκε από μικρή ηλικία στους «ερυθρολεύκους», αν κι έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Έτσι ο Πρίντεζης, επιστρέφει στον Πειραιά, περίπου ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του, με στόχο να πείσει ουσιαστικά ότι αξίζει μία ευκαιρία για νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι. Το ερώτημα είναι το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα, αφού τον τελευταίο ένα μήνα δεν έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι της Μάλαγας.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Γιώργου Πρίντεζη με την Ουνικάχα λήγει το καλοκαίρι του 2012 και προβλέπει για την επόμενη περίοδο αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Φέτος ο διεθνής φόργουορντ είχε 5,6 πόντους (68,8% στις βολές, 45,9% στα δίποντα και 18,2% στα τρίποντα) και 2,7 ριμπάουντ σε 15,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα (σε 14 συμμετοχές).

Σε 19 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε 6,2 πόντους (82,6% στις βολές, 53,4% στα δίποντα και 23,3% στα τρίποντα) και 2,1 ριμπάουντ σε 12,6 λεπτά ανά αγώνα.
sport-fm
Keywords
Τυχαία Θέματα