Τζιωνής στο Ράδιο Πρώτο: "Είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου"

Ήσυχος με τη συνείδησή του παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Αντώνης Τζιωνής στο Ράδιο Πρώτο, σ' ένα μικρό απολογισμό της αποτυχημένης χρονιάς της Ομόνοιας. Τι είπε για Πέτεφ, κριτήρια Μαρτίου, αλλά και το ρίσκο του αυξημένου προϋπολογισμού που πήρε η διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Τζιωνή στον ραδιοφωνικό σταθμό του συγκροτήματός μας.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας Αντώνη Τζιωνή στο Ράδιο Πρώτο:

"Θεωρώ

ότι ο σχεδιασμός μας δεν δούλεψε όπως τον προγραμματίσαμε, μ' εκείνο τον ενθουσιασμό που είχαμε. Προχωρήσαμε στην πρόσληψη συγκεκριμένων ανθρώπων που είχαν τη δυνατότητα και καταφέραμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο, επαναφέραμε αυτούς που ίσως έλειψαν. Το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει, δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε τα πράγματα για βελτίωση της ομάδας. Το είπα και στην αρχή ότι αν δεν το καταφέρναμε, δεν υπήρχε λόγος να μέναμε.

Ενδεχομένως να φταίνε και άλλοι παράγοντες, που ίσως αποτελούν διαχρονικές μας αδυναμίες. Τεράστιο χρέος και μεγάλο μέρος των εσόδων έπρεπε να δοθεί σε παλιές υποχρεώσεις. Ήμασταν σ' ένα θεσμικό πλαίσιο που είχε φάει τα ψωμιά του. Προσπαθώ να περιοριστώ στο τι έφταιξε την παρούσα χρονιά, χωρίς να θεωρώ ότι αυτοί οι λόγοι δεν έπαιξαν σημασία".

Για τα κριτήρια Μαρτίου: Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι οι πιο σημαντικοί μήνες για την Ομόνοια. Είναι οι μήνες που διατίθενται τα διαρκείας της επόμενης χρονιάς με μειωμένες τιμές. Με αυτή την κίνηση ξοφλάμε, ο κόσμος νιώθει απογοήτευση και πικρία. Αν μας γυρίσουν την πλάτη, τα προβλήματα θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, βασιζόμαστε σε αυτούς. Πέραν από τα τηλεοπτικά και τις διαφημίσεις, στηριζόμαστε σε αυτούς. Ο κόσμος να έρθει και να συμπαρασταθεί για ακόμη μία φορά. Για να υπάρχει η Ομόνοια και να βρεθεί διοικητικό σχήμα. Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, δεν κρυφτήκαμε. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Για τον Πέτεφ: Εφόσον ακολουθεί σύντομα μία εκλογική συνέλευση, αναμένουμε το νέο ΔΣ. Εμείς ξεκινήσαμε μία διαδικασία για το ενδεχόμενο ανανέωσης του Πέτεφ, όμως καλύτερα θα ήταν να δει το θέμα το νέο ΔΣ.

Για τους κομμένους: Έχουμε μία απόφαση του προπονητή, τη στηρίξαμε ομόφωνα, εκδώσαμε μία ανακοίνωση με την επίσημη θέση. Τα όσα γράφονται και λέγονται στους καφενέδες, την επίσημη Ομόνοια δεν την αγγίζουν. Θ' ακολουθήσουν κι άλλα από την επίσημη ομάδα.

Για την επόμενη μέρα: Ο λόγος που είμαι εδώ, είναι η αγάπη μου γι' αυτό το σωματείο. Εδώ θα είμαι... Θα στηρίξω την οποιαδήποτε προσπάθεια και ενδεχομένως να επιστρέψω στο Άνω Διάζωμα της Δυτικής, εκεί όπου ήμουν πάντα.

"Πίστεψα σε αυτή την προσπάθεια, γινόταν με βάθος, θέληση, κόπο και χρόνο που σπαταλήθηκε από τους συνεργάτες μου. Περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα, πήραμε ρίσκο με αυξημένο προϋπολογισμό, βάζοντας κάτω τους στόχους μας, που θα εισπράτταμε τα περισσότερα λεφτά. Από τον Οκτώβριο, οδηγούμαστε πίσω. Στο τέλος της ημέρας μένω ήσυχος με τη συνείδησή μου, γιατί έπραξα ότι ανθρωπίνως ήταν δυνατόν, διέθεσα χρόνο και κόπο για να πάρω τα πράγματα λίγο πιο μπροστά. Έτσι όμως είναι τα πράγματα, που το αποτέλεσμα δεν με δικαιώνει. Κανείς δεν σού διασφαλίζει την επιτυχία. Η αποτυχία είναι πάντα μόνη της, μέχρι τέλους, και η ιστορία θα μας κρίνει όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα