Τζιάμπος: «Καμία συμφωνία για Σεμέδο»

Καφενειακές συζητήσεις χαρακτήρισε τα όσα έγραψε στην ανακοίνωση της η Θύρα 9 για την συνάντηση Πρόδρομου Πετρίδη και Άντυ Λόππα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία για παραχώρηση του Γουίλι Σεμέδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Ράδιο Πρώτο:

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με την Ομόνοια χαρακτηρίζοντας το τεράστια πρόκληση: «Παιχνίδι πρόκληση από την στιγμή που παίζεις με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου με

μια διεκδικήτρια του τίτλου. Είναι τεράστιο το κίνητρο που έχουν οι παίκτες μας απέναντι στην Ομόνοια και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό από τον αγώνα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο που αναμένει να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της Αλκής τονίζοντας: «Αναμένουμε τουλάχιστον 300-400 να δώσουν το παρών τους στο ΓΣΠ. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας τους αναγκάζει να είναι στο πλευρό μας και ευελπιστούμε να τους έχουμε».

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί για τον Γουίλι Σεμέδο για τον οποίο ακούστηκε πως συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Μας μεταφέρθηκε ένα ενδιαφέρον, έντονο θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω από πλευράς του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ζήτησε όπως παρακολουθήσει στενά τον ποδοσφαιριστή και ανάλογα θα αποφασίσει εάν θα τον αποκτήσει».

Για την συνάντηση που έγινε με τον πρόεδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη και τον πρόεδρο της Αλκής απάντησε: «Έχουν γευματίσει μαζί και το θέμα της συζήτησης ήταν ο Γουίλι Σεμέδο. Το σίγουρο είναι πως μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στην ομάδα μας. Είναι μαζί μας από την 4η Κατηγορία, έχει τεράστια ανέλιξη και χαιρόμαστε πραγματικά που βγάζει τόσο καλά χαρακτηριστικά στο γήπεδο».

Τέλος ερωτηθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της Θύρας 9 για την συνάντηση των δύο Προέδρων είπε: «Κανένα σχόλιο από την επίσημη Αλκή. Ξέρουμε από πού έχουμε ξεκινήσει, δεν θα σχολιάσουμε οτιδήποτε το οποίο έχει γραφτεί. Είναι καφενειακές συζητήσεις τα όσα γράφτηκαν και εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια από την μέρα που ανάλαβε αυτή η διοίκηση. Τα σενάρια περί συνομωσίας δεν υφίστανται».

Keywords
Τυχαία Θέματα