Ανοίγει ο ασκός του Αίολου για τη φοροδιαφυγή

Έπονται ποινικές διώξεις φυσικών και νομικών προσώπων για φορολογικά και άλλα σοβαρά αδικήματα. Όπως αποκαλύπτει το ΣΙΓΜΑ, το θέμα των διώξεων ήταν στο επίκεντρο συνάντησης του Εφόρου Φορολογίας Γιάννη Τσαγγάρη με τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, στη Νομική Υπηρεσία. Η συνάντηση άρχισε 11:30 και διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στις υποθέσεις που προωθούνται για ποινικές διώξεις, περιλαμβάνονται ορισμένες πολύ σοβαρές, που αφορούν την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Αρμόδιες πηγές, αναφέρουν στο Σίγμα

πως στη συνάντηση συζητήθηκαν τα περαιτέρω βήματα και δεν προσκομίστηκαν στοιχεία. Γιάννης Τσαγγάρης και Κώστας Κληρίδης θα έχουν νέα συνάντηση εντός των επόμενων βδομάδων.

Σε αποκλειστική δήλωση στο ΣΙΓΜΑ, ο Έφορος Φορολογίας, εξερχόμενος του κτιρίου της Νομικής Υπηρεσίας, επιβεβαίωσε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Κώστα Κληρίδη συζητήθηκαν φορολογικά θέματα που αφορούν ποινικές διώξεις. Χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση, προσθέτοντας ότι θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση σύντομα.

Όλες οι πληροφορίες στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης, με πλήρη ενημέρωση από τον Κυριάκο Πενηνταέξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα