Τρέξτε για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένας τρόπος να ασκηθείτε και παράλληλα να συγκεντρώσετε χρήματα για καλό σκοπό είναι να συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικό μαραθώνιο. Έτσι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια, πάρτε τις πετσέτες και το νερό σας και ελάτε να τρέξετε ή να περπατήσετε στο RunIdalion Under the stars.

Η απομάκρυνση του κόσμου από τη φύση είχε σαν αποτέλεσμα την ανθυγιεινή λειτουργία του ανθρώπου αλλά και την φθορά του περιβάλλοντος. Η επικοινωνία με τη φύση για τα παιδιά τους νέους αλλά και τους ανθρώπους όλων των ηλικιών είναι μια αναγκαιότητα.

Η καλλιέργεια της άθλησης στη φύση, η δημιουργική απασχόληση, το ομαδικό πνεύμα παράλληλα με τη διασκέδαση βελτιώνουν την ποιότητα ζωής καθώς και την υγεία. Μέσα σε αυτό το πνεύμα και με αυτούς τους στόχους διοργανώθηκε ο βραδινός αγώνας δρόμου με ονομασία RunIdalion Under the stars με αγώνες 5 χιλ, 2.5 χιλ και 2.5 χιλ περπάτημα.

Οι σχετικές πληροφορίες

Η συμμετοχή είναι 5 ευρώ και για κάθε συμμετοχή θα δίνεται 1 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό Σ.Κ.Ε. Δαλιού (Γηροκομείο, άπορες οικογένειες).

Ο χώρος διεξαγωγής του αγώνα θα είναι στο Δάλι στην περιοχή του Λυκείου Ιδαλίου, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, ώρα 19:00 στην οδό Αδώνιδος, Γ. Εικοσάρη και Κένεντυ. Υποστηρικτής του Runidalion under the stars είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Ιδαλίου.

Στόχος του Runidalion under the stars (βραδινός αγώνας δρόμου) είναι να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός και ευελπιστούμε να δώσει το έναυσμα στην νεολαία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Οι εγγραφές μπορεί να γίνουν διαδικτυακά μέχρι 12 Οκτωβρίου και στο χώρο του αγώνα από τις 15:00 μέχρι 18:00 Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Παραλαβή των αριθμών την Παρασκευή 13 Οκτ. και Σάββατο 14 Οκτ. από τις 15:00 μέχρι 18:00 στον χώρο του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.runidalion.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα