Πιέρος: "Θα παίξουμε για τη χώρα μας"

Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ελλάδα, αλλά και την παρουσία του στην Κοπεγχάγη. Ο Πιέρος τόνισε ότι, όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση, θα τις κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Το κλίμα της Εθνικής είναι πάρα πολύ καλό. Πάμε για τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όπως έχουν και αυτοί πιθανότητες πρόκρισης, έχουμε και εμείς, και θα τις κυνηγήσουμε ως το τέλος. Όσο είμαστε μαθηματικά θα το πιστεύουμε

και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει.
-Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όταν παίζουμε με την Ελλάδα. Θα παίξουμε για τη χώρα μας. Όποιες πιθανότητες και να έχουμε, εμείς θα τις κυνηγήσουμε.
-Αν το πιστεύαμε από την αρχή, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Βλέπουμε τους βαθμούς που έχουμε τώρα και στο τέλος της ημέρας θα δούμε πού βρισκόμαστε.

-Θα επιδιώξουμε το καλύτερα με Ελλάδα και Βέλγιο.
-Προσπαθούμε να χτίσουμε νέα Εθνική. Υπάρχουν αρκετά έμπειροι ποδοσφαιριστές, που θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Αυτό που μας λείπει είναι μια πρόκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είναι ο στόχος κάθε Κύπριου ποδοσφαιριστή να πάει σε τέτοια διοργάνωση.
-Το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι σημαντικό για εμάς.
-Πιστεύω ότι αν χτίσουμε μια καλή Εθνική, η πρόκριση στο Γιούρο θα είναι πάρα πολύ κοντά.
-Η Κοπεγχάγη είναι μια νέα ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε ο ένας για τον άλλο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά βρήκαμε τον τρόπο παιχνιδιού και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Τον πρώτο μήνα δεν είχα ξεκινήσει καλά. Μου δόθηκε χρόνος και έδειξα περισσότερα πράγματα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος. Μετά τον τραυματισμό του Σανταντέρ, έχει πάρει ακόμα ένα επιθετικό. Όταν έρθουν πίσω, οι καλύτεροι δυο θα αγωνίζονται. Είναι στα δικά μας πόδια η αγωνιστική παρουσία.
-Προσπαθώ να βλέπω και τον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό, που παίζει ο αδελφός μου. Υπάρχει κούραση, αλλά θα βρουν τα πόδια τους για να βρίσκονται στην καλύτερη τους φυσική κατάσταση. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ και την ισοπαλία με την Έβερτον. Για τις υπόλοιπες ομάδες, δεν τις παρακολουθώ, αλλά απ’ ό,τι γνωρίζω έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μας.
-Βρίσκω και τα μέρη της Κοπεγχάγης όπου θα πηγαίνω τις μέρες που έχω ρεπό. Είναι εξαιρετική πόλη, ειδικά όταν έχει ήλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα