Υπάτιος Πατμάνογλου: Είμαι έτοιμος να προχωρήσω τη ζωή μου (vid)


Για τις τραγικές στιγμές που έζησε μετά το δυστύχημα στην εθνική πδό Αθηνών-Λαμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη γυναίκα του και το παιδί του, μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα την εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star μίλησε για τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τραγικό συμβάν, αλλά και το πώς τον αντιμετωπίζει η κοινωνία έκτοτε.

«Ζω για δευτερόλεπτα. Μου ήρθε όλη η φωτιά από πίσω. Δεν έχει ήχο το βίντεο, αν ακούγατε ήχο θα ήταν ακόμη χειρότερο. Οι εκρήξεις που γινόντουσαν ήταν

εκκωφαντικές. Μόνο το μπαμ που άκουσα, κατάλαβα τι έγινε. Ήταν πολύ δυνατή η έκρηξη. Μόνο το ωστικό κύμα που έφαγα πίσω από την πλάτη μου. Ζω… Ήταν ένα θαύμα για μένα. Πέρασα μέσα από τη φωτιά και δεν κάηκα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω το αυτοκίνητο από τις εκρήξεις που γινόντουσαν. Οι ήχοι ήταν τρομακτικοί. Το αυτοκίνητο ήρθε σαν οβίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αντίδρασή του μετά το δυστύχημα, η οποία παραξένεψε αρκετό κόσμο, είπε: «Η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχτεί. Σου λέει αυτός γιατί είναι έτσι; Έχει πάρει τίποτα; Δεν έχω πάρει ούτε μια ουσία. Ούτε ένα ντεπόν. Ήθελα τον πόνο μου να τον δω κατάματα. Ήθελα τη θλίψη μου να την κοιτάξω στα μάτια και να δω πώς θα την πολεμήσω, όχι πώς θα με πολεμήσει η θλίψη εμένα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα