Θεώρησαν τον Ναϊνγκολάν… τρομοκράτη

Το κλίμα φόβου, σύγχυσης και γενικής καχυποψίας που κυριαρχεί στην Ευρώπη μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, την περασμένη Παρασκευή, οδηγεί κάποιες φορές σε απρόοπτα.



Κάτι τέτοιο συνέβη με τον ποδοσφαιριστή της Ρόμα και της Εθνικής Βελγίου, Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος θεωρήθηκε... τρομοκράτης!

Την αναφορά στο περιστατικό, που συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο ξενοδοχείο Radisson Blu Astrid της Αμβέρσας, έκανε η εφημερίδα "Derniere Heure".

Ύστερα από την ακύρωση του αγώνα της Εθνικής ομάδας του Βελγίου με την Ισπανία, υπό την απειλή τρομοκρατικής

επίθεσης, ο μέσος της Ρόμα αποφάσισε να περάσει το βράδυ με την οικογένεια και τους φίλους του στη βελγική πόλη, όμως στο τέλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην τοπική αστυνομία, μετά την αναφορά κάποιων πελατών του ξενοδοχείου, που σχημάτισαν την εντύπωση προς πρόκειται για τρομοκράτη!

Ο Ναϊνγκολάν, πάντως, φρόντισε να διευκρινίσει αμέσως την κατάσταση. «Πραγματικά, έχω μια εμφάνιση που μπορεί να τρομάξει, αλλά ευτυχώς οι αστυνομικοί με αναγνώρισαν» είπε ο 27χρονος παίκτης, που έκλεισε την υπόθεση βγάζοντας μια φωτογραφία με τα όργανα της τάξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα