Τρόμο προκαλεί διαπίστωση του πρωθυπουργού της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς για τις προθέσεις των τζιχαντιστών

Τρόμο προκαλεί η δήλωση του πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βάλς, σύμφωνα με την οποία υπάρχει κίνδυνος οι τρομοκράτες να κάνουν χρήση χημικών όπλων καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος τρομοκρατικής επίθεσης είναι ότι πιο χειρότερο υπάρχει, ενώ δείχνει και το ότι οι τζιχαντιστές δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να σκοτώσουν αθώο κόσμο.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός έκανε την αναφορά του κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη γαλλική Βουλή,

λέγοντας ότι είναι αρκετά πιθανόν να χρησιμοποιηθούν «χημικά ή βακτηριολογικά όπλα» από τους τρομοκράτες σε μελλοντικές τους επιθέσεις:

«Μπορεί επίσης να υπάρχει ο κίνδυνος των χημικών ή βακτηριολογικών όπλων. Είναι η ώρα “περισσότερο από ποτέ” να υιοθετηθεί ο ευρωπαϊκός φάκελος επιβατών αεροπορικών εταιριών», ήταν τα λόγια του, ενώ συνέχισε προσθέτοντας:

«Είμαστε σε πόλεμο, όχι σε έναν πόλεμο στον οποίο η Ιστορία μας έχει κατά τραγικό τρόπο συνηθίσει. Αλλά σε έναν νέο πόλεμο, εξωτερικό και εσωτερικό, όπου ο τρόμος είναι ο πρώτος στόχος και το πρώτο όπλο».

Η δήλωση αυτή του ίδιου του πρωθυπουργού της Γαλλίας δείχνει πόσο αδίστακτοι μπορούν να γίνουν οι τζιχαντιστές, όχι βέβαια ότι τώρα σέβονται τους αιχμαλώτους τους ή τους αθώους πολίτες, καθώς έχουμε δει τις σφαγές, τις εκτελέσεις με εκρηκτικά, τους αποκεφαλισμούς και το να καίνε ζωντανούς μέσα σε κλουβιά ανθρώπους, όμως επισημαίνει ότι τώρα περισσότερο παρά ποτέ έχουν αγριέψει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα