Θ. Αντωνίου για Ντόσσα, άμυνα, μεταγραφές και κόσμο

Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται η ΑΕΛ για το κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, εξέλιξη που δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Μπρούνο Μπαλταζάρ, όπως ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο Θεόδωρος Αντωνίου. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ τόνισε ότι ο Ντόσσα Τζούνιορ είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ωστόσο πρόσθεσε τις δυσκολίες του προπονητή να διαφοροποιήσει μια πετυχημένη αμυντική γραμμή. Υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να σχολιάσει μέχρι

τον Ιανουάριο μεταγραφική φημολογία και παρουσιάστηκε σίγουρος για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

«Το γεγονός ότι δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή μας. Να πάνε όλα καλά στην αυριανή, τελευταία προπόνηση και να δούμε ποιοι θα βρίσκονται στην αποστολή».

Για τον Ντόσσα Τζούνιορ
«Είναι απόλυτα έτοιμος ο Ντόσσα και είναι απόφαση του προπονητή πότε θα τον χρησιμοποιήσει. Σίγουρα ρυθμό θα βρει μέσα από τα παιχνίδια. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να προχωρήσει σε αλλαγές στην άμυνα ο κ. Μπαλταζάρ από τη στιγμή που έχουμε την καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο επιθετικό
«Στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, παρά το ότι ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα, είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στα τελευταία παιχνίδια λύθηκε αυτό το θέμα. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και σκοράρει. Μόνο με δουλειά γίνεται αυτό. Κάθε εβδομάδα έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστικές και αυτό είναι πολύ καλό όπλο στα χέρια του Μπρούνο Μπαλταζάρ».

Αν και σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η ΑΕΛ τον Ιανουάριο
«Από σήμερα μέχρι τον Ιανουάριο δεν θα συζητήσω μεταγραφικά θέματα. Έχουμε μπροστά μας σημαντικούς αγώνες και πρέπει να τους κερδίσουμε με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές. Ο κάθε παίχτης είναι πολύ σημαντικός και θέλω να κρατήσω το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Για τον κόσμο
«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα έχουμε πολύ κόσμο με τον Άρη. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι, η σύνδεση του κόσμου με τους παίχτες ήταν εξαιρετική. Θεωρώ θα έχουμε αρκετό κόσμο και τώρα στα ντέρμπι ο αριθμός προσέλευσης θα αυξηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα