Συνεχίζονται στα κατεχόμενα οι υποβολές «υποψηφιοτήτων»

Συνεχίζονται στα κατεχόμενα οι υποβολές των υποψηφιοτήτων για τις πρόωρες «εκλογές» της 7ης Ιανουαρίου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του ο ηγέτης του Κόμματος Κοινοτικής Απελευθέρωσης Μεχμέτ Τσακιτζή είπε ότι σήμερα υπεβλήθησαν 50 υποψηφιότητες εκ μέρους του κόμματός του με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν κοινό σκοπό.

Στις δηλώσεις του, ο ηγέτης του Κόμματος Ενωμένη Κύπρος Ιζέτ Ιζτζάν είπε ότι η κατάσταση στα κατεχόμενα δεν μπορεί να συνεχιστεί, σημειώνοντας ότι έχουν αυξηθεί τα περιστατικά βίας και

αυτοκτονιών, αλλά και η φτώχεια.

«Δίνουμε αγώνα για αλλαγή», είπε και ευχήθηκε όπως οι Τουρκοκύπριοι στηρίξουν την προσπάθεια για αλλαγή.

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουφάν Ερχιουρμάν είπε ότι οι «εκλογές» αυτές είναι πολύ σημαντικές και κρίσιμες για τις επόμενες γενεές.

Κατά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του, ο ηγέτης του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Τζεμάλ Οζγιγίτ είπε ότι με μια δυνατή ομάδα κατέρχεται το κόμμα του στις «εκλογές», με στόχο ένα καλύτερο μέλλον.

Ανέφερε, ακόμα, ότι το κόμμα του κατέρχεται με 50 «υποψηφίους», με στόχο να δημιουργήσει μια «χώρα» που να μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να δημιουργήσει μια «κυβέρνηση» που να δίνει αναφορά μόνο και μόνο στον «λαό» της.

Στις δηλώσεις του ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν είπε ότι το Κόμμα του μπαίνει στον «προεκλογικό αγώνα» με στόχο να υπηρετήσει τον «λαό», δηλώνοντας, παράλληλα, ότι έχει εμπιστοσύνη στην κρίση και ψήφο των Τ/κ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα