Σκάνδαλο Κτηματολογίου: Απορρίπτει πυροβολώντας ο Συλικιώτης

Πυροβολώντας απαντά στα όσα τού καταλογίστηκαν χθες τόσο από Βουλευτές όσο και από τον κ. Χασαπόπουλο σε σχέση με την υπερπληρωμή 7 εκατομμυρίων για την αγορά του κτηρίου του κτηματολογίου Λάρνακας o πρώην υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης.

Η απόφαση λήφθηκε από τους Γενικούς Διευθυντές των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών και από τον Γενικό Λογιστή, κατόπιν εκτίμησης του κτηματολογίου και άλλων παραμέτρων, είπε, συγκεκριμένα, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι χθες στη Βουλή είδαμε ένα μνημείο ευθυνοφοβίας.

Θέμα

συγκάλυψης σκανδάλου από την Χρυστάλλα Γιωρκάτζη

«Η πολιτική ευθύνη της Κυβέρνησής μας, ήταν να παίρνει αποφάσεις για την αγορά κτηρίων. Προσπαθούσαμε να σταματήσουμε τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος με την ενοικίαση κτηρίων. Γι αυτό προέκυψε και η αγορά αυτού του κτηρίου. Η Πρόταση προς το Υπ. Συμβούλιο ήταν με βάση την εκτίμηση του Κτηματολογίου. Το Υπουργικό Συμβούλιο ανέθεσε σε ανώτερους λειτουργούς να διαπραγματευτούν και να πάρουν την καλύτερη τιμή για το κράτος. Διαπραγματεύτηκαν και πήραν απόφαση που κοινοποίησαν στους Υπουργούς. Οι Υπουργοί, όμως, δεν είχαν κανένα δικαίωμα να αναιρέσουν ή ν’ ακυρώσουν τη συγκεκριμένη απόφαση», τόνισε ο Νεοκλής Συλικιώτης.

Χαρακτήρισε, δε, τραγελαφικό να επιχειρείται να τού καταλογιστούν ευθύνες για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι δηλώσεις του κ. Συλικιώτη στο βίντεο, στο πάνω μέρος της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα