Τέλος ή παράταση στον τίτλο

To ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας Τεχνοοικία ΑΕΚ – Prestige Απόλλων την Παρασκευή στο Κίτιον (19.30) είναι δυνατό να δώσει τους τίτλους τέλους στο πρωτάθλημα. Ακόμα και με την κατάκτηση ενός βαθμού ο Prestige Απόλλων είναι και μαθηματικά πρωταθλητής δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

H γηπεδούχος Τεxνοοικία ΑΕΚ στοχεύει τη νίκη ώστε να διατηρήσει αμυδρές ελπίδες για την ανατροπή

και τον τίτλο στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Οι παίκτριες θέλουν να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι μπορούν για κάτι παραπάνω. Η κόουτς Ρούλα Κατσαμπή δούλεψε εντατικά με τις παίκτριές της το τελευταίο διάστημα αφού δεν είχε απουσίες λόγω Εθνικής Νεανίδων. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι μκκροτραυματισμοί (Μοσφιλιώτη, Τόμιτς, Βοιτζίνοβιτς), αλλά και οι τρεις θα αγωνιστούν.

Από την άλλη, ο Prestige Απόλλων πάει στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο να τελειώσει την υπόθεση πρωτάθλημα. Στη διάθεση του κόουτς Γ. Γιαπάνη βρίσκονται και οι χρυσές νεάνιδες, Ζακχαίου, Λεωνίδου, Χ΄΄Κωνστάντα, Στυλιανού. Τουλάχιστον , Ζακχαίου θα βρίσκεται στην εξάδα, ενώ οι υπόλοιπες ίσως αγωνιστούν. Κατά τ΄’άλλα οι Λεμεσιανές είναι πανέτοιμες.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Γηπ. Κίτιον, ώρα: 19:30
Διαιτητές: Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ – Α. ΔΑΝΙΗΛ
Επόπτες: Γ. ΑΡΕΣΤΗ – Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Σημειωτής: Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ -Β. Σημειωτής: Σ. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ
Παρατηρητής: Γ. ΔΩΡΙΤΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα