ΑΕΚ: Να ανεβάσει στροφές

Πήρε αυτό που ήθελε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια. Στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τους ''πράσινους'' μπορεί να μην βρήκε τον τρόπο να σκοράρει, όμως είναι θετικό και το μηδέν παθητικό ενόψει του επαναληπτικού.

Πέτυχε αυτό που ήθελε κατά το ήμισυ και πλέον θα δώσει τη μάχη για την πρόκριση στην Λευκωσία , με στόχο να κερδίσει ξανά στο Γ.Σ.Π και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Είναι όμως φανερό ότι η ομάδα , χρειάζεται να ανεβάσει στροφές σε αυτή την κρίσιμη καμπή του μαραθωνίου. Η προσοχή είναι στην αναμέτρηση με την Νέα

Σαλαμίνα , η οποία είναι ο κακός της δαίμονας. Έχασε μέσα στο Γ.Σ.Ζ και πήρε ισοπαλία στο Αμμόχωστος. Έτσι στην ομάδα της Λάρνακας, δεν θέλουν να τριτώσει το κακό.

Στην ΑΕΚ ξέρουν πολύ καλά ότι ίσως να έχουν την ευκαιρία τους να μειώσουν και άλλο τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ, αν έχει απώλειες απέναντι στην Ανόρθωση. Πρέπει όμως πρώτα να κάνουν τη δουλειά τους και αν έρθουν χαρμόσυνα νέα από το Αντώνης Παπαδόπουλος, θα είναι καλοδεχούμενα.

Η δυναμική υπάρχει. Η ΑΕΚ είναι μέσα και στους δυο μεγάλους της στόχους, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο πήχης των απαιτήσεων είναι στο πιο ψηλό σημείο και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κάνουν τώρα σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, πισωγύρισμα.

Το σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ , αντιμετωπίζουν τον αγώνα με την αδιάφορη βαθμολογικά Νέα Σαλαμίνα, σαν τελικό και χωρίς εφησυχασμό. Άλλωστε την πάτησαν δυο φορές και δεν θέλουν να το επαναλάβουν

Keywords
Τυχαία Θέματα