Αβέρωφ σε Χριστοδουλίδη: Είσαι ο νέος τιμονιέρης-Μπορεις να στηρίζεσαι σε ΔΗΣΥ

Στο πολιτικό Γραφείο του εκλελεγμένου Προέδρου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μεταξύ άλλων καλωσόρισε όπως είπε «τον φίλο Αβέρωφ». 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε μεταξύ άλλων ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης «είναι ο νέος τιμονιέρης». «Μπορείς να στηρίζεσαι στον ΔΗΣΥ», είπε στον κ.Χριστοδουλίδη. 

«Σε διαβεβαιώνω δημόσιά ότι μπορείς να στηρίζεται στον ΔΗΣΥ. Να μην έχεις έγνοια ότι η χώρα θα μείνει χωρίς προϋπολογισμό. Η σταθερότητα για εμάς είναι πυξιδία»


«Προχωρήστε για ακόμη

πιο δυνατή Κύπρο. Όταν παίρνετε αποφάσεις προς την σωστή κατεύθυνση να μην έχετε έγνοια για την Βουλή».

Μεταξύ άλλων ο κ. Νεοφύτου είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  πως το ΕΛΚ ήταν πάντα στο πλευρό της Κύπριακής Δημοκρατίας. 

«Αν εσείς το επιθυμείτε, εμείς ως ιδρυτικό μέλος αυτής της οικογένειας του ΕΛΚ  όχι μόνο δεν θα έχουμε ένσταση για συμμετοχής σας αλλά με δική μας πρωτοβουλία μίλησα με Βέμπερ του είπα να βρει τον τρόπο και για την δική σου συμμετοχή. Πάνω από όλα ο τόπος μας».

«Αν θα προχωρήσετε συσταση ομάδας Κυπριακού βεβαίως θα συμμετέχει ο ΔΗΣΥ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που διαβεβαίωσε πως δεν θα γίνουν κινήσεις που  θα ενοχλήσουν το Κόμμα. Αυτό είναι και επιβεβαίωση του πολιτικού ήθους».

«Εύχομαι να μην χρειαστεί να είμαστε επικοδομητική αντιπολίτευση . Να πράττεται το σωστό για έχετε την στήριξή μας», είπε καταληκτικά ο Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Η είδηση ανανεώνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα