Στα ημιτελικά η Νάπολι (βίντεο)

Η Νάπολι επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα στο San Paolo και πέρασε στους «4» του Coppa Italia όπου θα παίξει με μία εκ των Γιουβέντους/Μίλαν.


Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι και το έδειξε και στο Κύπελλο Ιταλίας. Υστερα από τη νίκη με 1-2 στην έδρα της Μίλαν την Κυριακή (22/01) για την Serie A, οι Partenopei λύγισαν την Φιορεντίνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου και συνεχίζουν. Η Νάπολι θα βρει στον

δρόμο για τον τίτλο μία εκ των Γιουβέντους / Μίλαν. Στο 21' οι δύο ομάδες είχαν από μια μεγάλη φάση καθώς την κεφαλιά του Αστόρι έβγαλε ο Ρέινα και στην εξέλιξη ο Λεονάρντο Παβολέτι σούταρε ψηλά με το αριστερό ύστερα από ωραίο κατέβασμα και ντρίμπλα. Αν και δεν σκόραρε, εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος βρίσκεται σε τρελή κατάσταση και το έδειξε ξεκάθαρα με ενέργειες που ξεσηκώνουν. Ο Ιταλός εξτρέμ όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς σε δύο εκτελέσεις φάουλ, στο 29' και το 62' έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με κεφαλιά ο Χοσέ Καγιεχόν στο 71' ύστερα από σέντρα ακριβείας του Χάμσικ από αριστερά (1-0). Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού για την Νάπολι αποβλήθηκε ο Χισάι (90') και για τους Viola ο Ολιβέρα (94').

Наполи - Фиорентина 1:0. Обзор матча. Италия. Кубок Италии 2016/17. 1/4 финала. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Keywords
Τυχαία Θέματα