Σοκαριστικό βίντεο στην Γαλλία: Επίθεση σε ηλικιωμένη και την εγγονή της

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο από την πόλη του Μπορντό στη Γαλλία, ένας άντρας αφρικανικής καταγωγής εθεάθη να σέρνει βίαια μια ηλικιωμένη γυναίκα και την εγγονή της.

Το ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τον δράστη να τραβάει τη γιαγιά στο έδαφος, η οποία φαινόταν σοκαρισμένη από το περιστατικό, όπως έδειξε η αντίδρασή της. Το περιστατικό έχει εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια στην περιοχή καθώς δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει την ταλαιπωρημένη γιαγιά και το κοριτσάκι.

Violent

attack in Bordeaux, France, earlier today. The perpetrator was known to police and arrested. pic.twitter.com/y4UsjGB6OH

— The Spectator Index (@spectatorindex) June 19, 2023

Το βίντεο απαθανατίζει τον κατηγορούμενο να στέκεται στο δρόμο κοντά στο σπίτι πριν ανοίξουν την πόρτα η ηλικιωμένη και η εγγονή για να ψάξουν κάτι. Καθώς η γιαγιά κοίταξε προς το δρόμο, ο δράστης που στεκόταν με ένα λευκό πανί στο χέρι σαν να σκέπαζε κάτι, κινείται προς την ηλικιωμένη και το κοριτσάκι που στέκονται στην είσοδο του σπιτιού τους.

Την ώρα που η γυναίκα μπαίνει μέσα στο σπίτι μαζί με την εγγονή και ετοιμάζεται να κλείσει την πόρτα, ο δράστης κινείται βιαστικά για να σπρώξει την πόρτα και επιτίθεται στην ηλικιωμένη. Στη συνέχεια τραβάει την γιαγιά και το κοριτσάκι, που καταφέρνει να ξεφύγει τρέχει τρέχοντας καθώς η ηλικιωμένη προσπαθεί να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον γαλλικό Τύπο,  ο ύποπτος οδηγήθηκε στη φυλακή..

Keywords
Τυχαία Θέματα