Πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονά του και έφυγε- Συνελήφθη την επόμενη ημέρα

Άντρας ηλικίας 58 ετών φέρεται να τραυμάτισε χτες Δευτέρα με κυνηγετικό όπλο το σκύλο γείτονα του στην Τρεμιθούσα και εγκατέλειψε το σημείο, αναφέρει ο ανταποκριτής του Σίγμα, Μάριος Ιγνατίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 19.6.23 και ώρα 15:10,  40χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου ο οποίος διαμένει στην Τρεμιθούσα ενώ βρισκόταν  στην κατοικία του άκουσε πυροβολισμό και ακολούθως άκουσε τον σκύλο του

να κλαίει.

Αφού βγήκε έξω είδε ότι ο σκύλος του ο οποίος περιφερόταν ελεύθερος στην αυλή της κατοικίας να ήταν τραυματισμένος και ταυτόχρονα συγκεκριμένο πρόσωπο γείτονα του ηλικίας 58 ετών να βρίσκεται στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του, κρατώντας κυνηγετικό όπλο και να αναχωρεί με το όχημα του.

Ο παραπονούμενος μετέφερε τον σκύλο του σε κτηνιατρική κλινική και διαπιστώθηκε ότι ο σκύλος του φέρει τραύματα στο δεξιό μπροστινό πόδι από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου και κρατήθηκε για περίθαλψη.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη σήμερα το πρωί με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 58χρονος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη προσώπων για κατοχή κάνναβης, διαρρηκτικών και επιθετικών εργαλείων

Keywords
Τυχαία Θέματα