Σεβασμό στους εργαζομένους ζητά ο ΓΓ της ΠΕΟ

Σεβασμό στους εργαζομένους ζητά ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης.

Μιλώντας στις "Τομές στα γεγονότα" ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ, κατήγγειλε την προσπάθεια ενοχοποίησης των εργαζομένων λέγοντας ότι παρεμποδίζουν την ανάπτυξη της Κυπριακής Οικονομίας.

Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ, Μάριος Τσιακκής ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήταν «αχρείαστη η ταλαιπωρία

της Κύπρου ολόκληρης διότι τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι διασφαλισμένα» ενώ τόνισε πως "σε περίπτωση αποκρατικοποίησης κάποιου δημόσιου οργανισμού όλοι οι εργαζόμενοι που πιθανόν να μην χρειάζονται θα μεταφερθούν στον δημόσιο τομέα".

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα για το αν ήρθε η στιγμή για τους εργαζομένους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της Τρόικας, ο Πάμπης Κυρίτσης, ανέφερε πως "υπάρχει μια εξόφθαλμη προσπάθεια απομάκρυνσης σε οποιονδήποτε χαλά το παραμύθι που θέλει να πουλήσει η Κυβέρνηση" και πρόσθεσε πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια στάση ότι οι εργαζόμενοι θέλουν να καταστρέψουν την οικονομία.

O Μάριος Τσιακκής ανέφερε, ωστόσο, πως "Το 2013 πέσαμε στον γκρεμό αφού δεν πήραμε τα απαραίτητα μέτρα αλλά δεν είδαμε καμία διαμαρτυρία" και στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ, έκανε παρέμβαση στην δήλωση αυτή υπογραμμίζοντας πως "δεν πέσανε όλοι στον γκρεμό, ο πλούτος συσσωρεύεται ακόμα".

Τέλος, ο Πάμπης Κυρίτσης δήλωσε πως η δικαιοσύνη και ισότητα είναι παράγοντες που εξασφαλίζουν την κοινωνική ειρήνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα