Σε 50 κλήσεις ανταποκρίθηκε χθες η Πυροσβεστική

Σε 50 κλήσεις για βοήθεια, 4 πυρκαγιές, 43 ειδικές εξυπηρετήσεις από τις οποίες οι 34 αφορούσαν ανταποκρίσεις σε έντονα καιρικά φαινόμενα και 3 ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, η ώρα 20.28 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο τετραώροφου ξενώνα στην οδό Τρικούπη στην παλιά Λευκωσία όπου διαμένουν αλλοδαποί . Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου και Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με 4 οχήματα και η ώρα 21.42 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε το εσωτερικό του

διαμερίσματος και υπήρξαν έντονοι καπνοί σε όλο το κτίριο. Χρησιμοποιήθηκαν 2 αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων και 6 αναπνευστικές συσκευές.

Έγινε έρευνα σε όλο το κτήριο με 4 ομάδες πυροσβεστών και βοηθήθηκαν να μεταφερθούν σε ανοικτό χώρο 20 άτομα και 4 σκύλοι. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Όσον αφορά σε επεισόδια που αφορούν άσχημα καιρικά φαινόμενα σε παγκύπριο επίπεδο, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 34 επεισόδια τα οποία αφορούσαν άνοιγμα οχετών από πλημμυρισμένους δρόμους, ρυμούλκηση οχημάτων με επιβαίνοντες από πλημμυρισμένους δρόμους , μετακινήσεις δέντρων μετά από πτώσεις, και αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα