Πρώτο κουδούνι με μικροεκπλήξεις-Νηπιαγωγός "ξέχασε" να πάει

Παρά τα μεμονωμένα περιστατικά που υπήρξαν η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς κύλησε εξαιρετικά ομαλά, ανέφερε ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Χρίστος Χατζηαθανασίου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ , "Μεσημέρι και κάτι", ο Χρίστος Χατζηαθανασίου, ανέφερε ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα. "Προσπαθούμε με κάθε μέσο να απομονώσουμε τα περιστατικά που εμποδίζουν τη λειτουργία μιας ομαλής σχολικής χρονιάς είπε και πρόσθεσε ότι "υπήρξε ένα περιστατικό όπου μία νηπιαγωγός

δεν παρουσιάστηκε στο σχολείο, αλλά φροντίσαμε να πάρουμε τα παιδιά σε άλλη τάξη".

Όσον αφορά στην Δημοτική εκπαίδευση, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, τόνισε ότι τα παιδιά παίρνουν αυτά που δικαιούνται. "Έχουμε σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις παράσχει την κατάλληλη τεχνολογία και φροντίδα που αναλογεί έτσι ώστε να υπάρξει μια ομαλή διεξαγωγή" είπε.

Η ΠΟΕΔ στο πλευρό των οργανώσεων που στηρίζουν τα παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες

Κληθείς να σχολιάσει τη διαμαρτυρία των φορέων και ιδιαίτερα των γονέων παιδιών με πολλαπλές αναπηρίες έξω από το υπουργείο Παιδείας, ο Χρίστος Χατζηαθανασίου κάλεσε την ΠΟΕΔ να αφήσει τα σχολεία να λειτουργήσουν με ηρεμία, έτσι ώστε οι λειτουργοί να εκτελέσουν το έργο για το οποίο είναι ταγμένοι.

Τέλος, ο κ. Χατζηαθανασίου, ανέφερε ότι ο υπουργός Παιδείας είχε συνάντηση με την ΠΟΕΔ και συζητήσαν επί του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα