Παραλίμνι:19χρονος ξυλοφόρτωσε υπάλληλο ενοικιάσεως οχημάτων

Ένας 19χρονος ξυλοφόρτωσε 35χρονο υπάλληλο γραφείου ενοικιάσεως οχημάτων στην επαρχία Αμμοχώστου, επειδή ο υπάλληλος του υπέδειξε ότι θα πρέπει να πληρώσει τις ζημιές τετράτροχης μοτοσικλέτας που είχε ενοικιάσει.

Μάλιστα όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, ο 25χρονος έχασε τις αισθήσεις του, υπέστη αμνησία και κρατήθηκε για νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 17:00 χθες όταν ο 19χρονος μετέβη στο γραφείο για παραδώσει τετράτροχη μοτοσικλέτα την οποία είχε ενοικιάσει στις 18/7/16.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο

υπάλληλος του γραφείου, ηλικίας 35 ετών του υπέδειξε ότι η μοτοσικλέτα είχε υποστεί ζημιές ύψους €2.000-€2.500 και ότι ο ίδιος θα έπρεπε να καταβάλει το εν λόγω ποσό, τότε το 19χρονος του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ακολούθως, ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική της επαρχίας Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη αμνησία και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα