Ιβάνκα: To "μυστικό όπλο" του Ντόναλντ Τράμπ

Την παράσταση κατάφερε να "κλέψει" η ομιλία μεγαλύτερης κόρη του Ντόναλντ Τράμπ, Ιβάνκα, στη κεντρική διάσκεψης του κόμματος.

Η 34χρονη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, μίλησε για την επιθυμία του πατέρα της, να κάνει την Αμερική καλύτερη, να βελτιώσει τις παροχές για τα παιδιά, τις αμοιβές των γυναικών, αλλά και άλλα θέματα, με τέτοιο τρόπο, ώστε πολλοί χαρακτήρισαν την εικόνα της, ως “θετική” για το Λευκό Οίκο. "Δεν είμαι καλή στις ομιλίες" είπε χαρακτηριστικά.

Αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός ότι η μηχανή αναζήτησης της Google,

κατέγραψε περισσότερες έρευνες για την Ιβάνκα Τραμπ, παρά για τον πατέρα της, ο οποίος αποδέχτηκε επίσημα το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που διερωτήθαν γιατί η Ιβάνκα Τράμπ, δεν υπέβαλε υποψηφιότητά για την προεδρία των ΗΠΑ ενώ κολακευτικά ήταν και τα σχόλια του συνέδρου από τη Γιούτα, που εργάτηκε στην καμπάνια του Τεντ Κρούζ, Κρις Χέροντ για την ομιλία της.«Μία από τις καλύτερες ομιλίες, αν όχι η καλύτερη ομιλία στην αποψινή συνεδρίαση».

Μετά το μακελειό στο gay club του Ορλάντο, η Ιβάνκα, προέτρεψε τον πατέρα της, να δώσει μια εγκάρδια ομιλία στην οποία μιλούσε "θετικά" για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για την τραγωδία που επισκίασε την Αμερική.

Original script by Jennifer Jacobs and Kevin Cirilli από Βloomberg

Keywords
Τυχαία Θέματα