Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ κατά Ποταμίτη

Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του προέδρου του σωματείου Χριστόφορου Ποταμίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ούτε ένας μήνας δεν έχει ακόμη περάσει από την μέρα που η κούπα του πρωταθλητή δέσποζε στους ουρανούς της πρωτεύουσας. Εμείς όμως έχουμε ήδη σηκώσει μανίκια πάνω και ετοιμαζόμαστε για άλλη μια χρονιά γεμάτη οπαδική δράση και ό,τι άλλο συνεπάγεται. Ως Παν.Συ.Φι. για άλλη μια φορά θα είμαστε οι πρωτεργάτες για την υλοποίηση

των στόχων του πιο ένδοξο σωματείου του νησιού. Στόχοι που διαχρονικά δεν είναι άλλοι από το να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι σε όλα τα αθλήματα. Κανένας άλλος συμβιβασμός δεν μας αρμόζει.

Για να υπάρξουν όμως αυτές οι επιτυχίες, πρέπει να υπάρχει θέληση, επιδεξιότητα και άτομα – πυλώνες στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Άτομα που το μοναδικό τους μέλημα είναι το καλό του σωματείου. Ανθρώπους που δεν έχουν οικονομικά συμφέροντα εις βάρος του σωματείου, την ίδια ώρα που η οικονομική κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Χαρακτηριστικά τα οποία τα τελευταία δυο χρόνια είναι απόντα. Δεν μπορούμε πλέον να εθελοτυφλούμε, κύριε Χριστόφορε Ποταμιτή, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε εμπιστοσύνη. Δυστυχώς, η ιστορία δεν ήρθε να μας δικαιώσει για την εμπιστοσύνη που επεδείξαμε στο πρόσωπό σας. Δυστυχώς, φανήκατε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Οι συνεχείς αποτυχίες σας σε ΟΛΑ τα αθλήματα τα τελευταία δύο χρόνια, με μοναδική εξαίρεση το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο σάλας, τεκμηριώνουν και επιβεβαιώνουν την ανικανότητά σας στο ανώτατο αξίωμα του προέδρου του ΑΠΟΕΛ.
Συνεχώς κενά λόγια, σχέδια τα οποία υποσχόσασταν, επιστροφές στην κορυφή στα αθλήματα που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα ήταν απλά προφάσεις για να κερδίσετε χρόνο. Χρόνος ο οποίος μας γεννά εύλογες απορίες για τους λόγους τους οποίους κρατούσατε την συγκεκριμένη θέση εσείς, αλλά και συγκεκριμένα άτομα που σας περιτριγύριζαν αυτή τη διετία. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε με τίποτα τα όσα ακούμε.

Αποκορύφωμα, λοιπόν, της όλης αυτής κατάστασης, είναι η σκοπιμότητα εκ μέρους σας στην καθυστέρηση της γενικής συνέλευσης του σωματείου. Είναι γνωστό πως έχετε ήδη πάρει την απόφαση για να παραιτηθείτε. Προς τι λοιπόν η καθυστέρηση αυτή; Γιατί γίνεται προγραμματισμός στα τμήματα, αφού εσείς δεν θα είσαστε και την επόμενη χρονιά; Τι φοβάστε κύριε Ποταμίτη; Το σωματείο δεν είναι φέουδό σας για να ελέγχεται τις καταστάσεις οπότε θέλετε.
Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ απαιτούμε ΑΜΕΣΑ τον ορισμό της γενικής συνέλευσης του σωματείου. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια σάς αφήνει εκτεθειμένους και να είσαστε σίγουροι ότι θα μας βρείτε μπροστά σας. Τα ψέματα έχουν τελειώσει, καμιά δικαιολογία πλέον δεν θα γίνει αποδεκτή. Αποδειχθήκατε ΑΝΙΚΑΝΟΣ να βρίσκεστε στην θέση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Τέλος.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι"

Keywords
Τυχαία Θέματα