"Ο ρόλος μας πλέον είναι συμβουλευτικός και εποπτικός"

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την επόμενη μέρα στην ομάδα, μετά την χθεσινή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Είχε αναλυθεί η πρόταση Παπασταύρου και στο τέλος έχει εγκριθεί με αυτό το μεγάλο ποσοστό. Μας έχει δώσει την εντολή να υπογράψουμε. Εκχωρούμε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον κ. Παπασταύρου. Ο λόγος που το έχουμε κάνει είναι τα πολλά οικονομικά προβλήματα. Το αγωνιστικό και το οικονομικό είναι πράγματα που παίζουν σημαντικό ρόλο σε ένα σωματείο.
-Το να παίρνει σχεδόν στην ολότητα

αυτή την εντολή, είναι συγκινητικό και μας επιφορτίζει με μεγάλες ευθύνες. Πλέον ο ρόλος μας είναι να βοηθούμε και να εποπτεύουμε αυτή την συμφωνία.
-Το πρωτεύον είναι να βοηθήσουμε και να καλυτερεύσουν τα οικονομικά. Αν δούμε ότι η συμφωνία δεν τηρείται βάση σε όσο έχουν συμφωνηθεί εμείς θα παρέμβουμε για να τα φτιάξουμε. Θεωρούμε ότι δεν υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα.
-Θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα. Πρέπει να σταλεί στην ΚΟΠ και στην ΟΥΕΦΑ να εγκριθεί. Δεν σημαίνει ότι σταματούν οι διαδικασίες στην Ομόνοια.
-Ο ρόλος μας πλέον είναι συμβουλευτικός και εποπτικός.
-Το ΔΣ της εταιρείας θα αποτελείται από 9 άτομα. Τα 6 από τον Παπασταύρου και τα 3 από το ΔΣ του συλλόγου.
-Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά. Είχαμε πει ότι η πρόταση Παπασταύρου θα βοηθήσει την ομάδα. Η Θύρα 9 ήταν εναντίων. Η Γενική Συνέλευση έχει δώσει την εντολή και η Θύρα 9 πήρε απόφαση να δημιουργήσει άλλη ομάδα. Εγώ διαφωνώ.
Ομάδες που έχουν μετατραπεί σε εταιρείες (π.χ στην Αγγλία). Έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Αυτό το έχει διαβεβαιώσει. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πιστεύω και τα ιδεώδη του συλλόγου. Ο κ. Παπασταύρου θέλει τον κόσμο κοντά του.
-Και στην Κύπρο έχουμε παραδείγματα από εταιρείες. Γιατί πρέπει να αλλάξει ο χαρακτήρας της Ομόνοιας; Στόχος του είναι να πάει καλά η Ομόνοια. Είναι σχέση δίνω και παίρνω. Για να υπάρχει αυτή η σχέση πρέπει να είναι κοντά και ο κόσμος.
-Πρέπει να γίνουν ενέργειες. Το πιο σημαντικό είναι να δει τις ενέργειες που θα αλλάξουν την άθλια κατάσταση που βρίσκεται η Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα