Πάμπος: "Δεν θα αλλάξουμε κάτι στους στόχους μας"

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τον Ερμή για τη 13η αγωνιστική, τονίζοντας ότι η ΑΕΛ έχει μπροστά της άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αρχικά εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια: "Πριν να πω το οτιδήποτε, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στον Πόλυ Χαραλάμπους για τον χαμό της γυναίκας του,

αλλά και στους συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία. Κάποιοι από τους παίκτες της Σαπεκοένσε ήταν φίλοι με τους δικούς μας Βραζιλιάνους".

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: "Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μου κατάλαβαν ότι πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι".

Για τους τραυματίες: "Υπάρχουν απουσίες και δυστυχώς οι παίκτες που είναι τραυματίες ταλαιπωρούνται από χτυπήματα. Κάποιοι ήρθαν τραυματίες από τους αγώνες των Εθνικών τους. Ελπίζω σήμερα να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι κοντά μας και ποιοι όχι".

"Δεν έχουμε βατά παιχνίδια. Μπορούσαμε να αποφύγουμε καταρχάς την ήττα με την ΑΕΚ και κερδίσαμε τα επόμενα δύο. Έχει ανέβει η ψυχολογία της ομάδας σίγουρα. Με τον Ερμή είναι πιο δύσκολο, αφού ο αντίπαλος δεν έχει άγχος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και εμείς πρέπει να πάμε να κερδίσουμε".

Για τον κόσμο: "Θέλουμε να έρθει ο κόσμος. Χωρίς τον κόσμο είμαστε πιο αδύνατοι. Οι παίκτες τους θέλουν δίπλα τους και έχουν τρελαθεί με τον κόσμο. Εύχομαι να έρθει την Κυριακή για να μας στηρίξει αφού το αξίζουμε".

Για τους στόχους της ομάδας: "Δεν έχει αλλάξει κάτι. Φτιάξαμε μια ομάδα για να έχει και παρόν και μέλλον. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν θα αλλάξουμε κάτι στους στόχους μας. Αυτό θα λέω πάντα".

Για τις δικές του προσδοκίες: "Η προσπάθεια ήταν η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι πού θα πάμε".

Για τον Σόουζα: "Είναι ένας παίκτης "διαμάντι" για τα γήπεδα μας. Είναι και η θέση που παίζει όπου πρέπει να δίνει μάχες. Είναι μαχητής και είχε και παιχνίδι που έπαιζε με σπασμένο χέρι, είχε χτύπημα στα πόδια, αλλά μόλις του είπαμε να βγει, λίγο έλειψε να μας σκοτώσει!"

Keywords
Τυχαία Θέματα