Ομόνοια: Στενεύουν τα περιθώρια για Καϊάφα

Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε εξηγήσεις και η διοίκηση ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά και σαφείς εντολές για άμεση βελτίωση



Με τον Κώστα Καϊάφα στον πάγκο της συνεχίζει η Ομόνοια. Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και σαφείς εντολές στον Κύπριο τεχνικό. Άμεση βελτίωση και επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών ζήτησαν οι διοικούντες το «τριφύλλι». Επανέλαβε ότι πιστεύει στην ομάδα του και υποσχέθηκε καλύτερες μέρες ο τεχνικός των «πρασίνων».

Έδωσε εξηγήσεις
Κατά τη διάρκεια της

χθεσινής ημέρας έγινε μπαράζ συναντήσεων. Ο Κώστας Καϊάφας είχε συνάντηση με την εφορεία ποδοσφαίρου της ομάδας, όπου έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τι έφταιξε και γι' ακόμα ένα παιχνίδι η Ομόνοια παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και έχασε πολύτιμους βαθμούς. Ακολούθησε συνάντηση της εφορείας με τη διοίκηση, όπου μεταφέρθηκαν και συζητήθηκαν τα λεγόμενα του τεχνικού της ομάδας, ενώ ο Καϊάφας παρευρέθη και στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις/απορίες των διοικούντων.

Σίγουρος για την ομάδα
Ο τεχνικός της Ομόνοιας επανέλαβε ενώπιον των μελών του διοικητικού συμβουλίου αυτά που τόνισε μέσω της μακροσκελούς γραπτής δήλωσής του, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα. Ότι δηλαδή πιστεύει στο έμψυχο υλικό που έχει στα χέρια του και η ομάδα του θα βελτιωθεί και θα επιστρέψει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών. Βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ήταν η συμπεριφορά του ίδιου του Κώστα Καϊάφα αλλά και κάποιων ποδοσφαιριστών, με τον Κώστα Καϊάφα να υπόσχεται πως στο μέλλον δεν θα παρουσιαστούν παρόμοια περιστατικά.

Στενεύουν τα περιθώρια
Αφού πρώτα άκουσαν όλα όσα είχε να πει ο προπονητής της ομάδας, τα μέλη της διοίκησης έδωσαν σαφείς εντολές στον Κώστα Καϊάφα να διορθώσει άμεσα τα κακώς έχοντα, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Μετά από τρεις αγωνιστικές η Ομόνοια έχει μόλις 4 βαθμούς και είναι ήδη στο -5 και θα πάει στο επικείμενο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Ανόρθωση με την πλάτη στον τοίχο. Το γεγονός ότι οι «πράσινοι» υποδέχονται την ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, είναι μια συγκυρία που μπορεί να αποδειχθεί και θετική. Αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που η Ομόνοια καταφέρει να πάρει το σαββατιάτικο ντέρμπι και κάνει το πρώτο βαθμολογικό ψαλίδισμα από την κορυφή.
Μπορεί να μην το ακούσουμε από επίσημα χείλη, ωστόσο, εύκολα μπορεί αν αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι το ντέρμπι με την Ανόρθωση πολύ πιθανόν να είναι η τελευταία ευκαιρία για το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας να επιστρέψει στις νίκες και να αντιστρέψει το κλίμα, όχι μόνο στο «Ηλίας Πούλλος» αλλά και στις τάξεις του κόσμου.

Θέμα τεχνικού διευθυντή
Δεν είναι μυστικό ότι το κεφάλαιο «τεχνικός διευθυντής» είναι πάντα επίκαιρο στην Ομόνοια. Τις προηγούμενες μέρες έγιναν δημόσιες τοποθετήσεις επί του θέματος, με άτομα της διοίκησης να δηλώσουν πως είναι κάτι που απασχολεί τη διοίκηση. Τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στον μετεγγραφικό σχεδιασμό ίσως αναγκάσουν τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να δουν πιο ζεστά το όλο θέμα. Στο τραπέζι έπεσε και το θέμα ενίσχυσης του τμήματος σκάουτινγκ και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις και σ' αυτό το κεφάλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα