Ομόνοια: Ψάξε, ψάξε δεν θα τους βρεις…

Η Ομόνοια από την αρχή της χρονιά ταλανίζεται από πολλά αγωνιστικά προβλήματα κυρίως στο κέντρο της άμυνας με τους Καϊάφα και Μιλόγεβιτς να πειραματίζονται ουσιαστικά για να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.


Ο μοναδικός σέντερ μπακ που διαθέτει αυτή την στιγμή το τριφύλλι είναι παροπλισμένος (Ρούνιε), ενώ ο άλλος (Καντούτσης) μέχρι στιγμής πήρε μόλις 16 λεπτά χρόνο συμμετοχής.
Ο Μεντί αποδείχθηκε λανθασμένη επιλογή, ενώ οι υπόλοιποι που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας δεν είναι η φυσική τους θέση.
Φυσικά οι αδυναμίες δεν θα μπορούσαν να μην φανούν ούτε

στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, με τους Γκουλόν και Ρομαρίκ αλλά και τον Λομπζιανίτσε να έχουν πολλά προβλήματα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε ότι δουλεύει στις προπονήσεις με στόχο να βρει τους 4 ποδοσφαιριστές που θα καταρτίσουν την αμυντική τετράδα. Σίγουρα ο Σέρβος τεχνικός όσο και να ψάξει και να δουλέψει δεν θα τους βρει... αφού δεν υπάρχουν. Μάλιστα αυτοί που μπορούν να αγωνιστούν έδειξαν ότι δεν μπορούν. Τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο και την μετεγγραφική περίοδο καλείται και πάλι να κάνει «χημείες» έτσι ώστε να καταρτίσει την αμυντική γραμμή.

Ο Καρίμ Χαφέζ είναι ο μοναδικός που σε κάθε παιχνίδι είναι σταθερός, ωστόσο μόνος του δεν μπορεί να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία.
Σίγουρα οι κεντρικοί αμυντικοί δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει η Ομόνοια όσον αφορά την κατάρτιση του ρόστερ, καθώς σε πολλά παιχνίδια είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν είχε τον επιθετικό που χρειαζόταν για να την σπρώξει στα δίκτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα