Ερμής: Αισιόδοξοι και έτοιμοι για την έκπληξη

Έτοιμος για τη μεγάλη σημερινή πρόκληση είναι ο Ερμής. Οι «φτεροπόδαροι» στις 19:00 θα μετρήσουν δυνάμεις απέναντι στην ΑΕΚ.

Έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει αρκετά κίνητρα για τη νίκη. Όμως, και ο Ερμής έχει τα δικά του ισχυρά κίνητρα. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παναγιώτου προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του κατάλληλα για τον σημερινό αγώνα και ο στόχος είναι ένας. Η νίκη, η οποία θα δώσει στην ομάδα του Κύπρου τεχνικού νέα

δυναμική και αέρα ψυχολογίας ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, εκεί όπου ο Ερμής θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Νίκος Παναγιώτου και οι ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν μέσα στο ΓΣΖ, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να πετύχουν δεύτερη σερί νίκη, που θα βελτιώσει τη συγκομιδή και τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Αν έρθει η νίκη θα είναι η πρώτη εκτός έδρας, αφού σε πέντε αναμετρήσεις μετρά 2 ήττες (ΑΕΛ και Ανόρθωση) και τρεις ισοπαλίες με Άρη, Εθνικό Άχνας και Απόλλωνα. Παράλληλα, οι «φτεροπόδαροι» θα διατηρήσουν το αήττητό τους, το οποίο κρατούν από τις 31 Οκτωβρίου, όταν και εξήλθαν ισόπαλοι 0-0 με την Αγία Νάπα. Η τελευταία ήττα ήταν στις 24 Οκτωβρίου, όταν έχασαν από την Ανόρθωση με 4-0. Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι ποδοσφαιριστές του Ερμή έχουν ενώπιόν τους μια μεγάλη πρόκληση. Θα προσπαθήσουν να πάρουν το ζητούμενο, έστω και αν γνωρίζουν πως θα είναι αρκετά δύσκολο. Ο Νίκος Παναγιώτου, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, δούλεψε αρκετά και στο θέμα ψυχολογίας των παικτών, αφού σίγουρα θα παίξει τον δικό ρόλο στον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα