H αιτία χωρισμού της Εριέττας Κούρκουλου και Μάριου Καπότση

Είναι γνωστό πως η Εριέττα Κούρκουλου ήταν ζευγάρι με τον πολίστα, Μάριο Καπότση και μάλιστα ήταν στο πλευρό της και μετά το ξαφνικό πρόβλημα που είχε το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή του.

Η 22χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και ο 24χρονος πολίστας, χώρισαν, ύστερα από ενάμιση χρόνο

που ήταν μαζί.

Άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, δήλωσε στο περιοδικό «Κατέληξαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν άλλο μαζί και ότι ο χωρισμός είναι η καλύτερη λύση».

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου και παρακολούθησαν το μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας».

Παρά το γεγονός αυτό, η 22χρονη αυτή την περίοδο, ασχολείται με το καταφύγιο ζώων που δημιούργησε μιας και η μεγάλη της αγάπη ήταν ανέκαθεν τα ζώα.

Σε συνέντευξη που έδωσε ανέφερε «Από μικρό παιδί τα ζώα με μάγευαν. Αισθανόμουν πάντα ότι είχα μια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί τους, συγκεκριμένα με τα σκυλιά. Όταν έβλεπα σκυλιά εγκαταλελειμμένα στο δρόμο, δεν μου φαινόταν λογικό. Στο παιδικό μου μυαλό νόμιζα ότι όλοι αγαπάνε τα ζώα όπως εγώ».

Ενώ πρόσθεσε «Όποτε, λοιπόν, συναντούσα κάποιο σκυλί που είχε ανάγκη, το φιλοξενούσα σπίτι μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να μην μπορώ να βοηθήσω άλλα. Αυτό με προβλημάτισε σε σημείο που έχανα τον ύπνο μου. Αφού το συζήτησα με τη μητέρα μου και της εξήγησα ότι αυτό ήταν το όνειρό μου, με στήριξε απόλυτα, όπως κάνει ακόμη και σήμερα. Τότε ιδρύθηκε το Save Α Greek Stray».

Keywords
Τυχαία Θέματα