Etihad Airways: Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία για το 2016

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αναδείχθηκε ως η «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία για το 2016», στα πλαίσια της τελετής βράβευσης που διοργάνωσε το παγκοσμίου φήμης αμερικανικό κλαδικό περιοδικό Air Transport World (ATW).

Η Etihad Airways

επιλέγηκε από τη συντακτική ομάδα του ATW για να λάβει τον κορυφαίο τίτλο, αφού προηγουμένως είχαν εξεταστεί αντίστοιχες αιτήσεις άλλων 100 και πλέον αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο. Το βραβείο αναγνωρίζει το ξεκάθαρο όραμα της Etihad Airways, το επιτυχημένο μοντέλο οργανικής ανάπτυξης που εφαρμόζει, την εμπορική προσήλωση της για ενίσχυση της κερδοφορίας της τα τελευταία χρόνια, τη διαρκή εξέλιξη του προσφερόμενου προϊόντος της και την ιδιαίτερα δυναμική ηγετική της ομάδα.

Η Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Air Transport World κα. Karen Walker δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την αναγνώριση αυτή της Etihad Airways ως Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία για το έτος 2016, από το ATW. Σε έναν πολύ ανταγωνιστικό κλάδο, όπου το αποτέλεσμα καταλήγει πανομοιότυπο, ο James Hogan και η ομάδα του έχουν αποδείξει ότι μπορούν και είναι μπροστά στην καινοτομία, τη δημιουργία νέων προϊόντων για τους ταξιδιώτες, με προσήλωση στην απόδοση, στα πλαίσια ενός ξεκάθαρου οράματος. Συγχαίρω την Etihad Airways για αυτό το αξιέπαινο επίτευγμα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways κ. James Hogan είπε: «Με τιμά ιδιαίτερα, να λαμβάνω αυτό το βραβείο, εκ μέρους των 27,000 υπαλλήλων της Etihad Airways ανά τον κόσμο. Χαιρετίζω τη δέσμευση, αφοσίωση και σκληρή τους δουλειά για την επίτευξη του στόχου μας να είμαστε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο».

Ο θεσμός των βραβεύσεων του περιοδικού Air Transport World, συμπληρώνει φέτος 41 χρόνια, αναγνωρίζοντας την αριστεία στον κλάδο των αερομεταφορών σε ένα ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων των αεροπορικών εταιρειών και θεωρούνται ευρέως ως το πιο πολυπόθητο βραβείο της βιομηχανίας. Το περιοδικό έχει έδρα τις ΗΠΑ, με τη συντακτική του ομάδα να απαρτίζεται από εξειδικευμένους δημοσιογράφους, με βάση σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών.

Η ανακοίνωση των βραβείων έγινε στα πλαίσια δεξίωσης που διοργάνωσε το περιοδικό στη Νέα Υόρκη, και συνέπεσε χρονικά με την έναρξη της καθημερινής απευθείας πτήσης της Etihad Airways μεταξύ Άμπου Ντάμπι και της «οικονομικής πρωτεύουσας του κόσμου», με αεροσκάφος τύπου Airbus A380.

Keywords
Τυχαία Θέματα