Ομόνοια: Οι λεπτομέρειες για τα season ticket του 2016-17

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της ενημερώνει για τη έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες:

"Το Σωματείο μας, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε σήμερα (26/02), ενημέρωσε για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο α΄ αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, κ. Πανίκος Νεοφύτου, ο οποίος έστειλε το μήνυμα πως το τριετές στρατηγικό πλάνο του Διοικητικού Συμβουλίου αποδίδει και η προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Συνοπτικά, τα όσα ανέφερε ο κ. Πανίκος Νεοφύτου:

"Η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, από τις 04 Μαρτίου 2016, αποτελεί μέρος των ενεργειών που συμπεριλαμβάνονται στο τριετές στρατηγικό πλάνο, που το Διοικητικό Συμβούλιο εφαρμόζει τα τελευταία δύο χρόνια, στα οποία βρίσκεται στην ηγεσία του Σωματείου.

Μέσα από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στοχεύουμε στην αύξηση των εσόδων του Σωματείου μας, για τον μήνα Μάρτιο, ούτως ώστε σε συνδυασμό με τις προγραμματισμένες ενέργειες που κατέβαλε και θα καταβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο, να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται, προκειμένου να περάσει με επιτυχία η ΟΜΟΝΟΙΑ τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Οι υποχρεώσεις που εμπίπτουν στα κριτήρια Μαρτίου, αφορούν τα ακόλουθα:

- Μισθούς ποδοσφαιρικής ομάδας.

- Διακανονισμοί: α) πρώην ποδοσφαιριστές

β) υποχρεώσεις προς το Κράτος

Για να μπορέσει το Σωματείο μας να ξεπεράσει άλλο ένα υψηλό εμπόδιο, τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ, στον δρόμο με τελικό στόχο την οικονομική ανάκαμψη, χρειάζεται και τη συμπαράσταση του κόσμου του.

Οι ενέργειες που κατέβαλε και θα καταβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο, θα καλύψουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, όμως δεν πρόκειται να μπορέσουν από μόνες τους, να οδηγήσουν στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου της εξασφάλισης αδειοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ουσιαστικά, το μέγεθος της θετικής ανταπόκρισης του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας.

Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιήσει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την οικονομική εξυγίανση. Εκφράζουμε τη σιγουριά, πως το τέλος θα μας βρει ξανά νικητές.

Δεν θα πρέπει να φοβόμαστε να δούμε την αλήθεια στα μάτια.

Οι επιπτώσεις σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε με τα κριτήρια Μαρτίου, είναι οι ακόλουθες:

- Θα μας αφαιρεθούν έξι βαθμοί από το νέο πρωτάθλημα.

- Δεν θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

- Δεν θα έχουμε δικαίωμα πραγματοποίησης μετεγγραφών.

- Δεν θα έχουμε δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίων.

Είμαστε βέβαιοι πως, κανένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν τολμά ούτε να φανταστεί, ότι θα επιβληθούν στην ομάδα μας αυτές οι ποινές. Θα είναι καταστροφή.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος, στοχεύουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Ταυτόχρονα, όμως, επιδιώκουμε και τη σημαντική βελτίωση της βαθμολογικής μας θέσης στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι τελευταίες χρονιές, είναι οι πιο δύσκολες στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ποτέ ξανά στο παρελθόν, δεν κινδύνευε η ύπαρξη του Σωματείου μας. Από το 2012 και έπειτα, δίνουμε καθημερινά ένα άνισο αγώνα για οικονομική επιβίωση.

Και, ναι, όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μαζί, κερδίζουμε μία-μία αυτές τις "μάχες".

Επιβάλλεται αυτήν την προσπάθεια να την συνεχίσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, όσο αφορά την προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη. Το τριετές πλάνο που ακολουθεί με συνέπεια το Διοικητικό Συμβούλιο, αποδίδει. Όταν θα ολοκληρωθεί αυτό το πλάνο, τότε εκτιμάται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει απαλλαγεί από τους διακανονισμούς, που τα τελευταία χρόνια είναι σαν θηλιά στο λαιμό της.

Αυτό θα σημαίνει πως ο κίνδυνος για να υποστεί το Σωματείο μας καταστροφικές επιπτώσεις από την ΟΥΕΦΑ, περιορίζεται αισθητά και θα μας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη άνεση τις οικονομικές μας υποθέσεις.

Συνεπώς, εάν περάσουμε με επιτυχία και αυτά τα κριτήρια Μαρτίου, τότε θα "σβήσουμε" και άλλους διακανονισμούς, όπως και μέρος των υποχρεώσεων προς το κράτος. Θα κάνουμε, δηλαδή, άλλο ένα σημαντικό βήμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της θητείας του, κλήθηκε να διαχειριστεί αρκετές ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις.

Σε αυτήν την χρονική περίοδο των 24 μηνών που διοικεί το Σωματείο, έχει λάβει σημαντικές αποφάσεις, μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, που όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, στόχευαν στο να διατηρήσουμε το Σωματείο μας όρθιο και ικανό να ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις οικονομικές και λειτουργικές του υποχρεώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στοχεύει να παραδώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με το πώς την είχε παραλάβει, δύο χρόνια προηγουμένως. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι προοπτικές για το μέλλον, θα είναι ευοίωνες.

Ταυτόχρονα, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να αγκαλιάσει με θετική προσέγγιση και να συνδράμει ενεργά, στην προσπάθεια που καταβάλλεται. Χρειάζεται υπομονή και αντοχή, γιατί πιστεύουμε πως το τέλος της προσπάθειας αυτής θα είναι γλυκό και θα το απολαύσουμε.

Κατανοούμε την στεναχώρια του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλους μας ενοχλεί που η ομάδα μας δεν θέτει, ακόμη, στόχο για κατάκτηση πρωταθλήματος. Αυτή, όμως, είναι μία προσωρινή κατάσταση, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ σιγά-σιγά ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

Όπως θα διαπιστώσετε στην ανάλυση που θα γίνει όσο αφορά τα πακέτα των εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει σημαντική μείωση στις τιμές, για όσους θα αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας μέχρι τις 5 Απριλίου 2016, μία μείωση που, ασφαλώς, αποτελεί μέρος του τριετούς στρατηγικού πλάνου.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ / ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας σας εντός Μαρτίου και εξασφαλίστε τη θέση σας στο γήπεδο, δίπλα στην ομάδα μας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και βοηθήστε με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσει δυναμικά το Σωματείο μας την προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη.

Σας διαβεβαιώνουμε ξανά, πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, όσο αφορά αυτήν την προσπάθεια.

Τώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ακόμη ένα σπρώξιμο, ακόμη μια αγκαλιά, ακόμη μια "ένεση" αγάπης, από όλους εμάς, τον κόσμο της.

Θα της αρνηθεί κανείς;

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί ξανά!

Όλοι μαζί μπορούμε!".

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου μας, κ. Παναγιώτης Καμασιά, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας και ενημέρωσε για την τιμολόγησή τους, η οποία χωρίζεται σε τρία επίπεδα, ανάλογα με την χρονική περίοδο που ο κάθε φίλαθλος θα προμηθευτεί.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει τους πιο κάτω αγώνες:

• 13 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος 2016-17.

• 5 εντός έδρας αγώνες κατάταξης πρωταθλήματος 2016-17.

• 2 εντός έδρας αγώνες κυπέλλου, που αφορούν την φάση των 16 και την φάση των 8 (εκτός είναι η πρώτη φάση τον νοκ αουτ, ο ημιτελικός και ο τελικός).

Πίνακας τιμών εισιτηρίων διαρκείας 2016-17 (τρεις φάσεις)".

Keywords
Τυχαία Θέματα