Ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε παρέα αυτό το ταξίδι...

"Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, το Vinylio Wine etc άνοιξε τις πιο ζεστές του αγκαλιές και άρχισε να υποδέχεται όλους εσάς σ’ ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο περιβάλλον στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού.Στις 14/03/2016, με ιδιαίτερη χαρά γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια. Πώς; Ούτε εμείς οι ίδιοι το καταλάβαμε. Πάει κιόλας ένας χρόνος γεμάτος συγκινήσεις, όμορφες στιγμές και πολλές αναμνήσεις!

Στη διάρκεια αυτού του πρώτου χρόνου λειτουργίας, σκοπός μας ήταν να κάνουμε τον καθένα από εσάς να περάσει ομορφα

και ξεχωριστά , φροντίσαμε γι’ αυτό διαμορφώνοντας ένα χώρο με ιδιαίτερο στιλ, ο οποίος συνδυάζει το καλό και ποιοτικό κρασί με τα γκουρμετ πιάτα, συλλογή απο μπύρες, κοκτειλς, τα μεγάλα διαλεκτά live και τις πολύχρωμες μουσικές βραδιές! Και για όσους προτιμούν τα χαλαρά απογεύματα, κάθε Κυριακή συναντιόμαστε από νωρίς με καφέ, τσάι, γλυκά και φυσικά καλή παρέα.

Όλο αυτό το εγχείρημα βρήκε τελικά απήχηση και αυτό χάρη σ’ εσάς! Σας ευχαριστουμε και με την σειρά μας σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με θετική σκέψη και ενέργεια, προσφέροντας σας ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με πολλές νότες χαλάρωσης. Ας συνεχισουμε να απολαμβάνουμε παρέα αυτό το ταξίδι... στο Vinylio wine etc !!!!!!!"

Keywords
Τυχαία Θέματα