Τα Oscar 2016 από τα κανάλια Novacinema και Nova Stars HD

Η 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar είναι πλέον γεγονός και η Cytavision θα τα μεταδώσει ζωντανά την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 3:30 τα ξημερώματα, μέσα από τα κανάλια Novacinema 1 και Nova Stars HD (θέσεις 39 &40).

Η μάχη για το πολυπόθητο αγαλματίδιο ξεκινάει από νωρίς με τις αφίξεις

των διάσημων καλεσμένων στο κόκκινο χαλί οι οποίες θα ξεκινήσουν από τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου και θα μεταδοθούν απευθείας από τα Novacinema 1 και Nova Stars HD.

Τη σκυτάλη θα πάρει στη συνέχεια τo Novacinema 1, όπου οι σχολιαστές της βραδιάς, Πόλυ Λυκούργου και Γιώργος Κρασσακόπουλος θα σχολιάσουν το pre-show στις 02:00 και την 88η τελετή απονομής στις 03:30. Παράλληλα, οι συνδρομητές της Cytavision θα έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής παρακολούθησης με φυσικό ήχο, μέσα από το οσκαρικό κανάλι Nova Stars HD, το οποίο ήδη προβάλει, από τις αρχές και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ταινίες που έχουν ξεχωρίσει στα Oscar.

Η 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 08:00 το πρωί από τo Novacinema 1 με ελληνικό σχολιασμό και στις 20:30 το βράδυ με ελληνικούς υπότιτλους.

Σημειώνεται ότι, οι ταινίες που θα προβληθούν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, στα τέσσερα κανάλια Novacinema που είναι διαθέσιμα στη Cytavision (θέσεις 40-43), συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες! Συνολικά, οι ταινίες που πρώτοι θα δουν οι συνδρομητές των Novacinema, συγκέντρωσαν 72 υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των φετινών Oscar! Ειδικότερα, σε ότι αφορά στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας, στα κανάλια Novacinema θα παίξουν οι 7 από τις 8 υποψήφιες ταινίες, «The Revenant» (12 υποψηφιότητες), «Mad Max: Fury Road» (10 υποψηφιότητες), «The Martian» (7 υποψηφιότητες), «Spotlight» (6 υποψηφιότητες), «Bridge of Spies» (6 υποψηφιότητες), «Room» (4 υποψηφιότητες) και «Brooklyn» (3 υποψηφιότητες).

Keywords
Τυχαία Θέματα