Οδηγοί παρέσυραν δύο πεζούς στη Λεμεσό- Σοβαρά ο ένας

Με αφορμή δυο τροχαία που σημειώθηκαν χθες στη Λεμεσό, με ισάριθμους πεζούς τραυματίες, η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί.


Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί στους δρόμους, υποδεικνύοντας πως, καθώς διανύουμε την Αγία Εβδομάδα, πολλοί ηλικιωμένοι διακινούνται από και προς τις εκκλησίες με τα πόδια.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς οι ηλικιωμένοι συμπολίτες

μας συνήθως φοράνε σκουρόχρωμα ρούχα, βαδίζουν αργά και έχουν μειωμένα αντανακλαστικά, συμπλήρωσε ο κ.Σωτηριάδης.

Χθες στη Λεμεσό σημειώθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα, κατά τα οποία τραυματίστηκαν 77χρονος και 79χρονη, με τους οδηγούς των οχημάτων που τους παρέσυραν να είναι επίσης ηλικιωμένοι.

Το πρώτο σημειώθηκε τις πρωινές ώρες, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονος, κτύπησε και τραυμάτισε ελαφρά τον 77χρονο, που κατευθυνόταν προς την κύρια είσοδο του Νοσοκομείου Κυπερούντας.

Σοβαρότερο ήταν το δεύτερο τροχαίο, που σημειώθηκε γύρω στις 14:10, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε την 77χρονη στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της Λεωφόρου Μακαρίου Γ` με την οδό Γεωργίου Αβέρωφ, στη Λεμεσό. Η πεζή διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε, μεταξύ άλλων, κάταγμα σπονδύλου και κάκωση κεφαλής.

Οι οδηγοί και των οχημάτων που ενεπλάκησαν στα δυο τροχαία, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα