Ο ζωντανός θρύλος Ζλάταν... στα καλύτερα του!

Τα 35 του χρόνια κλείνει σήμερα ο διαφορετικός απ' όλους... Ζλάταν. Ο κατακτητής τίτλων και εκατομμυρίων ευρώ, έχει σήμερα γενέθλια. «Συνήθως λένε πως γίνεσαι θρύλος όταν πεθάνεις. Εγώ, όμως, είμαι ήδη ένας ζωντανός θρύλος» λέει ο ίδιος και δεν έχει άδικο. Ο Ζλάταν πάντα σχολίαζε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ό, τι αφορούσε τον ίδιο. Δείτε τις καλύτερες του ατάκες και... ζηλέψτε έστω για λίγο, γι' αυτό τον χαρακτήρα και αυτή την ετοιμότητα στις απαντήσεις του.

-Για το ποδοσφαιρικό του στυλ

είναι σέρβικο ή σουηδικό: «Είναι το στυλ του Ζλάταν»

-Για το τι δώρο γενεθλίων αγόρασε στη γυναίκα του: «Τίποτα, αφού έχει τον Ζλάταν»

-Για τον αποκλεισμό της Σουηδίας από το Euro 2012: «Δεν μου καίγεται καρφί για το Euro. Πάω διακοπές»

-Για τον πρώην αμυντικό της Λίβερπουλ, Στεφάν Ανζό: «Όταν με μάρκαρε πρώτα πήγε αριστερά, όπως και αυτός. Μετά έστριψα δεξιά, όπως και αυτός. Μετά ξαναπήγα αριστερά και αυτός πήγε να αγοράσει ένα χοτ ντογκ»

-Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι πολύ τυχερός τύπος. Έχει πάντα τα καλύτερα εισιτήρια για να βλέπει τον Μέσι να κερδίζει βραβεία».

-Για τις φήμες που τον θέλουν να έχει αγοράσει Πόρσε: «Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχω παραγγείλει ένα αεροπλάνο, είναι πιο γρήγορο»

-Για το γεγονός ότι ο Βενγκέρ ήθελε να τον δοκιμάσει στην Άρσεναλ: «Είναι αλήθεια ότι ο Αρσέν Βενγκέρ ήθελε να με δοκιμάσει όταν ήμουν 17. Το απέρριψα. Ο Ζλάταν δεν κάνει οντισιόν»

-Για το πώς θα σύστηνε τον εαυτό του στους συμπαίκτες του στον Άγιαξ στο πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα:

«Είμαι ο Ζλάταν… Ποιος στο διάολο είσαι εσύ;».

Keywords
Αναζητήσεις
allinurl: zontanos thrylos
Τυχαία Θέματα