Ο μονόλογος του αδελφού Τζιωνή: "Τι σου έκαμα ρε...πόσα ψέματα;"

«Άναψαν τα αίματα» στο Δικαστήριο σήμερα, κατά την εκδίκαση του διπλού φονικού. Όπως γράφτηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ αφορμή για το ξέσπασμα ήταν μια αναφορά του λοχία Σιαμμούτη, εκ των ανακριτών της υπόθεσης. Να σημειωθεί στο σημείο εδώ ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείται αναστάτωση στην δικαστική αίθουσα. Παρόμοιο σκηνικό είχε εκτυλιχθεί κατά την παρουσίαση ενώπιον Δικαστηρίου των τεκμηρίων της υπόθεσης, από τον χειριστή τεκμηρίων, αστυφύλακα Ανδρέα Παναγή.

Ο αστυφύλακας είχε δείξει ενώπιον Δικαστηρίου τα ματωμένα ρούχα του αδικοχαμένου ζεύγους αλλά και του 15χρονου γιου

των Χατζηγεωργίου και Σεργίου. Εντός της αίθουσας βρίσκονται κάθε φορά συγγενείς τόσο του αδικοχαμένου ζεύγους όσο και των κατηγορούμενων. Οι συγγενείς του άτυχου ζεύγους τότε, είχαν ξεσπάσει στην θέα των ματωμένων ρούχων.

Το SigmaLive κατέγραψε λεπτό προς λεπτό και την σημερινή διαδικασία.

Αίσθηση και αναστάτωση προκλήθηκε εντωμεταξύ σήμερα όταν ο ετεροθαλής αδελφός Τζιωνή ξέσπασε προς το μέρος του τελευταίου. Αρχικά του είπε «Πόσα ψέματα ρε; Τι σου έκαμα. Έχει 7 μήνες έβαλες με μες την φυλακή επειδή εν σε βοήθησα στην κλοπή που ήθελες να κάμεις». Ακολούθως φώναζε, «απάντα μου, απάντα μου». Ο Σολωμού, ούρλιαζε προς το μέρος του αδελφού του, με τον άλλο κατηγορούμενο στην υπόθεση, Μάριο Χατζηξενοφώντος να τον αγκαλιάζει και να του λέει, «ηρέμισε αρφούι». Ο Σολωμού έκλαιγε καθ’ όλη την διάρκεια της έντασης.

Ο τελευταίος τον έπιασε αγκαλιά για να ηρεμίσει και οι δυο τους, φόρεσαν μαζί χειροπέδες και αποχώρησαν από την αίθουσα, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΜΜΑΔ κατά την διάρκεια του διαλείμματος. Κατά την επιστροφή τους στην αίθουσα, οι δυο τους μιλούσαν σιωπηλά για ελάχιστα λεπτά, με τον Χατζηξενοφώντος να λέει στον Λευτέρη να ηρεμίσει αφού εξακολουθούσε να κλαίει.

Keywords
Τυχαία Θέματα