Διπλό φονικό: Έπαιξαν ξύλο μέσα στην κλούβα τα δυο αδέλφια

Με ένταση μεταξύ των δυο αδελφιών συνεχίστηκε η σημερινή διαδικασία του διπλού φονικού ενώπιον Κακουργιοδικείου. Ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή, Λευτέρης, του επιτέθηκε σήμερα φραστικά, όταν ένας εκ των ανακριτών της υπόθεσης καταθέτοντας, ανέφερε ότι ο Τζιωνής του είχε πει ότι ο αδερφός του επιχείρησε να καταστρέψει με χλωρίνη τα τεκμήρια.

Αμέσως μετά το συμβάν, το Δικαστήριο διέταξε άμεση διακοπή της διαδικασίας προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Όπως ενημερώνεται το SigmaLive,

αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ένταση μεταξύ των δυο αφού και σε προηγούμενες δικασίμους καταγράφηκαν συμπλοκές μεταξύ τους κατά την μεταφορά τους από το Δικαστήριο προς τις Κεντρικές Φυλακές. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συνοδεύουν τους κατηγορούμενους τόσο κατά την μεταφορά τους προς το Δικαστήριο όσο και κατά την μεταφορά τους προς τις Κεντρικές φυλακές.

Ο μονόλογος του αδελφού Τζιωνή: "Τι σου έκαμα ρε...πόσα ψέματα;"

Με ισχυρή αστυνομική συνοδεία εξάλλου μεταφέρονται από και προς την δικαστική αίθουσα στα κρατητήρια που υπάρχουν στον πρώτο όροφο του κτηρίου 4 των Δικαστηρίων. Ίδια ενημέρωση του SigmaLive αναφέρει ότι η συμπλοκή σημειώθηκε εντός της κλούβας. Σημειώνεται ότι κατά τις τελευταίες διαδικασίες εντός της δικαστικής αίθουσας, στο πλαίσιο των καταθέσεων του λοχία Σιαμμούτη που καταθέτει στην δίκη εντός δίκης, ακούστηκαν τα σενάρια που είχε πει ο Λοίζος Τζιωνής στους ανακριτές. Σε αυτά τα σενάρια ο Τζιωνής ενέπλεξε μεταξύ άλλων και τον ετεροθαλή αδελφό του, ως τον άνθρωπο που διέπραξε το έγκλημα.

Φωτογραφία αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα