Ο Λύσανδρος Χατζηλάμπρου νέος εκπρόσωπος ESOMAR Κύπρου

Ο ESOMAR, ο θεμελιώδης Οργανισμός που αναδεικνύει και εξελίσσει τον θεσμό της έρευνας αγοράς ανά το παγκόσμιο, ανακοίνωσε πρόσφατα την επιλογή του CEO της Conread research, κ. Λύσανδρου Χατζηλάμπρου, για την εκπροσώπηση του στην Κύπρο.

Ο ESOMAR, έχει σαν μέλημα του την προώθηση της αξίας Έρευνας Αγοράς &Δημοσκοπήσεων Κοινής Γνώμης, τα αποτελέσματα των οποίων βοηθούν διευθυντικά στελέχη μεγάλων εταιρειών &κοινωνικών συνόλων, να λαμβάνουν στρατηγικές αποφάσεις για το μέλλον

του οργανισμού που ηγούνται. Επίσης, καθιέρωσε ένα συνεχή διάλογο με τα 4900 μέλη της, που δραστηριοποιούνται σε πάνω από 130 χώρες, δια μέσου διεξοδικών προγραμμάτων σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριοτήτων και θεματικών συνεδρίων, εκδόσεων. Επίσης ευθύνη του οργανισμού είναι η εκπόνηση κατευθυντήριων γραμμών βέλτιστης πρακτικής, και κανόνες ηθικής δεοντολογίας που προωθούν την Αυτορρύθμιση του επαγγέλματος. Τέτοιοι κανόνες έχουν υιοθετηθεί από τους κύριους εθνικούς και διεθνείς επαγγελματικούς οργανισμούς / συλλόγους σε παγκόσμιο επίπεδο και ως εκ τούτου τα μέλη του ESOMAR υποχρεώνονται να συμμορφώνονται με τον Κώδικα δεοντολογίας της ICC/ESOMAR (the ICC/ESOMAR International Code on Market and Social Research). Τα μέλη του ESOMAR καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας τους, συμπεριλαμβάνονται στη μηχανή αναζήτησης τηςιστοσελίδας της ESOMAR (www.esomar.org).

Ο κ. Λύσανδρος Χατζηλάμπρου, ξεκινώντας την εκπροσώπηση του Esomar στην Κύπρο, έχει θέσει σαν προσωπικό στόχο και όραμα του να αναπτύξει περαιτέρω τις σχέσεις του Κυπριακού συνδέσμου (ΣΕΔΕΑΚ) με το παγκόσμιο επίπεδο μέσω του Οργανισμού. Επίσης, κύριος στόχος του είναι να βοηθήσει να αναπτυχθεί το επίπεδο σεβασμού &εκτίμησης που υπάρχει για το επάγγελμα εγχώρια. Ταυτόχρονα, θα γίνει προσπάθεια ώστε η Κύπρος να πάρει τον ρόλο που δικαιούται να έχει στον παγκόσμιο χάρτη Έρευνας Αγοράς και Συμβουλευτικών υπηρεσιών αφού διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη του επαγγέλματος, με την πολυετή της παρουσία από το 1962, μέσω διοργάνωσης περιφερειακών συνεδρίων, αλλά και σύνδεσης του Φοιτητικού κόσμου με τον Οργανισμό.

Μέσω αυτής της προσπάθειας, τόσο η εταιρεία μας, Conread research, όσο και ο κ.Λύσανδρος Χατζηλάμπρου, ευελπιστούν ότι θα βοηθήσουν επαγγελματικά την χώρα στο μέγιστο βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα