Μνημόνιο συνεργασίας Hope For Children-Code Eleven/Event Ape

Το “Hope For Children” UNCRC Policy Center υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (ΜΣ) με την Code Eleven/Event Ape, βάσει του οποίου καθορίζονται οι ρόλοι και ο τρόπος κατά τον οποίο οι δύο Οργανισμοί θα συνεργαστούν στο μέλλον, προς επίτευξη των στόχων τους.

Το ΜΣ θα διευκολύνει την επικοινωνία και την συνδιαλλαγή επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος και θα παράσχει το πλαίσιο για μελλοντικές συνέργειες μέσω της χρήσης ενός πολυδύναμου λογισμικού διαχείρισης

εκδηλώσεων. Κάθε χρόνο, το πλαίσιο αυτό θα επανεξετάζεται προκειμένου να εξασφαλίζεται η αρτιότητά του και η ανταπόκρισή του στις εξελίξεις.

Η Code Eleven είναι εταιρεία ιδρυθείσα στην Λευκωσία, στην Κύπρο, το 2013 και παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες και Cloud-based Saas λύσεις σε επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα προϊόντα της Code Eleven είναι το EventApe, μία Cloud-based λύση διαχείρισης εκδηλώσεων που ενισχύει τους ειδικούς των διαφόρων παραγωγικών κλάδων με το απαραίτητο εργαλείο ώστε να διαχειριστούν και να προωθήσουν οικονομικά οποιαδήποτε εκδήλωση: δημιουργία ολοκληρωμένων ιστότοπων εκδηλώσεων, online πώληση εισιτηρίων και εμπορικών προϊόντων, διαχείριση όλων των σχετικών επαφών (ομιλητές, χορηγοί, εθελοντές, συμμετέχοντες κτλ.) Το προϊόν αυτό αυξάνει, επίσης, την παραγωγικότητα μέσω της διαχείρισης ομάδας και εργασίας, ενώ βοηθά την παρακολούθηση της παρουσίασης της εκδήλωσης, την επιτόπια εγγραφή των συμμετεχόντων, την εκτύπωση διακριτικών σημάτων και πολλά άλλα.

Το ΜΣ υπογράφηκε στα κεντρικά γραφεία του “Hope For Children” UNCRC Policy Center από τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Joseph Varughese και τους Διευθυντικούς Συνεργάτες του Code Eleven/EventApe κ. Χάρη Χαραλάμπους και τον κ. Bashar Allhyani.

Οι δύο Οργανισμοί εκφράζουν επίσης την επιθυμία όπως συνεργαστούν επί μελλοντικών προγραμμάτων που θα ενισχύουν τις ψηφιακές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού για διαφορετικές ομάδες ενδιαφερομένων όπως ενήλικες, γονείς, δάσκαλοι, επιχειρηματίες, παράγοντες διαμόρφωσης πολιτικής και λήψης αποφάσεων αλλά και παιδιά. Συγκεκριμένα, το “Hope For Children” UNCRC Policy Center σχεδιάζει να εφαρμόσει το «Ψηφιακό θεματολόγιο για την Ευρώπη».

Με το ψηφιακό θεματολόγιο, προτείνεται η βέλτιστη εκμετάλλευση του δυναμικού που διαθέτουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), ώστε να ευνοηθεί η καινοτομία, η οικονομική ανάπτυξη και η πρόοδος. Το ψηφιακό θεματολόγιο που παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποτελεί έναν εκ των επτά πυλώνων της της στρατηγικής «Ευρώπη 2020» που καθορίζει τους στόχους για την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι το 2020.

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” UNCRC Policy Center, δήλωσε συγκεκριμένα: “ Για τα σημερινά παιδιά, η προτεραιότητα στις ψηφιακές δεξιότητες και η εκμάθηση του ψηφιακού γραμματισμού είναι το ίδιο σημαντική με την ανάγνωση και τη γραφή. Όσο γρήγορα μπορέσουμε να τα βοηθήσουμε να ξεκινήσουν το ταξίδι τους, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πλεονέκτημά τους σε αυτή την ανταγωνιστική βιομηχανία παγκοσμίως”.

Keywords
Τυχαία Θέματα