Α. Κυπριανού: «Ξαναζεσταμένο φαγητό και αστειότητες»

Ως «ξαναζεσταμένο φαγητό» και «αστειότητες» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας (εφ. «Φ») σε σχέση με το γνωστό επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και της βουλευτίνας του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, ο Ανδρέας Κυπριανού δήλωσε ότι η υπόθεση διερευνήθηκε και η Νομική Υπηρεσία αποφάνθηκε ότι δεν προκύπτει λόγος προώθησης των διαδικασιών

για ποινική δίωξή του. «Όλα τα υπόλοιπα» λέγει «ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας».

Το θέμα, σύμφωνα με τον Ανδρέα Κυπριανού, θεωρείται λήξαν, καθώς, επί τούτου αποφάνθηκε η Νομική Υπηρεσία.

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ έκανε λόγο για προεκλογικές σκοπιμότητες και επιλεκτικές διαρροές σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

«Μέχρι τις εκλογές» ανέφερε «θα δούμε πολλά» και συμπλήρωσε ότι «ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τί είναι οι προεκλογικές σκοπιμότητες, ποιος είναι ο κος Κυπριανού, ποια η κα Χαραλαμπίδου και όλοι θα κριθούμε τον Μάιο».

Περαιτέρω, ο κ. Κυπριανού αναφερόμενος στο επεισόδιο είπε ότι πρόκειται για μια κακή στιγμή πολιτικής αντιπαράθεσης. «Θα ήθελα» είπε «έστω και τώρα να απολογηθώ για το γεγονός ότι ύβρισα την κα Χαραλαμπίδου, έστω κι αν εξυβρίστηκα και προκλήθηκα από αυτήν».

Στο Μεσημέρι και Κάτι, εκ μέρους του ΑΚΕΛ, φιλοξενήθηκε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος έκανε λόγο για επιλεκτικές ευαισθησίες και τοποθετήσεις εκ μέρους της Νομικής Υπηρεσίας.

Έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση της επένδυσης του Ταμείου Συντάξεων της CYTA στο έργο «AERO CENTRE» στην Δρομολαξιά, κάνοντας λόγο «για στήσιμο του σκανδάλου της Δρομολαξιάς».

Σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου «οι πρωταγωνιστές ή αυτοί που είναι σε θεσμούς πρέπει πρώτα να τιμούν τους θεσμούς είτε είναι βουλευτές, είτε Γενική Εισαγγελία, είτε διωκτικές Αρχές».

Σχολιάζοντας το επεισόδιο Κυπριανού-Χαραλαμπίδου, ο Στέφανος Στεφάνου είπε ότι τέτοιες καταστάσεις οδηγούν στην απαξίωση της πολιτικής από την κοινή γνώμη και κάλεσε τον κόσμο να κρίνει τις πολιτικές και όχι όλα τα υπόλοιπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα