Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Ρονάλντο και Ράμος (video)

Οι Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν ένα "θερμό" λεκτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια". Διαβάστε τι ελέχθη ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε άλλους δυο βαθμούς στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, μένοντας στο 2-2 με τις "νυχτερίδες" στο "Μεστάγια" και αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της "Βασίλισσας".

Εκνευρισμός επικρατούσε μεταξύ των ποδοσφαιριστών στην διάρκεια της αναμέτρησης και το λεκτικό επεισόδιο του Σέρχιο Ράμος

με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες στο 63ο λεπτό και το παρακάτω βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας όσα ελέχθησαν ανάμεσα στους δυο άσους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρώτα ήταν ο Ράμος που είπε στον Ρονάλντο να μαρκάρει περισσότερο και ο "CR7" απάντησε πως "πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και γρήγορα. Απλά κοιτάμε". Ο Ράμος δεν το άφησε να περάσει έτσι, λέγοντάς του: "Ναι, εσύ μας κοιτάς και δεν κάνεις τίποτα. Είστε τρεις μπροστά (μαζί με Μπενζεμά και Μπέιλ) που απλά κάθεστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα