Ο αντι-Στογιάνοβιτς καθορίζει το πλάνο

Υπάρχουν διάφορα σενάρια για τη μεσαία γραμμή, μετά τον τραυματισμό του Σέρβου
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο τραυματισμός του Λούκα Στογιάνοβιτς (με τις ενδείξεις να μιλούν για αποχή δύο εβδομάδων), αναγκάζει για 2η φορά τον Πέδρο Εμάνουελ σε αλλαγές πλάνου στη μεσαία γραμμή. Να θυμίσουμε ότι παραμονές του προηγούμενου εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα με την Τρακάι, τέθηκε νοκ άουτ ένας άλλος μέσος, ο Χάμπος Κυριάκου. Αυτό σημαίνει

ότι οι απουσίες για τον Πέδρο Εμάνουελ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης αυξήθηκαν στις τέσσερεις, αφού πέραν από τον Σέρβο δεν υπολογίζονται ούτε οι Μερκής, Βασιλείου και Κυριάκου. Λογικώς εχόντων των πραγμάτων, ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει έναν εκ των Ντα Σίλβα, Ρόσα. Παίκτες με πιο επιθετικά χαρακτηριστικά από τον Στογιάνοβιτς, κάτι που φωτογραφίζει και γενικότερες προσαρμογές στην τακτική. Εκτός και αν ο Εμάνουελ έχει κάτι άλλο στο μυαλό του για τον αντι-Στογιάνοβιτς

Με Κολοκούδια
Στη χθεσινή προπόνηση στο Κολόσσι φάνηκε ότι ο κ. Εμάνουελ θα ξεκινήσει και τον αυριανό αγώνα με τον Γιώργο Κολοκούδια στην κορυφή. Ο Κύπριος επιθετικός τα πήγε πολύ καλά στους προηγούμενους αγώνες και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Έτσι είναι πιθανόν να προτιμηθεί σε σχέση με τον Γκιέ, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες (μια εβδομάδα περίπου) μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Πάντως και ο Αφρικανός επιθετικός δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε για έναν περίπου μήνα. Όπως και να έχει ο κ. Εμάνουελ ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση, ηρεμία και να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο έτσι ώστε να πανηγυρίσουν ακόμα μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Ο Απόλλωνας θέλει καθαρή νίκη, όπερ μεθερμηνευόμενο, χωρίς να δεχτεί γκολ. Η άμυνά του στάθηκε άψογα στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια, αλλά τώρα αναμένεται να έχει περισσότερες πιέσεις.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 18:30 με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Όπως και οι προηγούμενες, τελευταίες, προπονήσεις, έτσι και σήμερα θα είναι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και ο κ. Εμάνουελ θα επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα θέματα της τακτικής που θα ακολουθήσει στον αυριανό αγώνα. Μετά το πέρας της προπόνησης, η αποστολή που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Λάρνακας. Η σημασία ενός γεμάτου «Αντώνης Παπαδόπουλος» αύριο είναι τεράστια, αφού αν συμβεί οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές θα πάρουν την απαραίτητη ψυχολογία για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πόσο πολύ θέλουν γεμάτο το γήπεδο φαίνεται και από τα καλέσματα των ποδοσφαιριστών αφού τόσο ο Γκουλιόν όσο και ο Σακκέτι με δηλώσεις τους απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο για αύριο. Κάλεσμα έγινε και από τους οργανωμένους.

Αζέρων άφιξη
Σε ό,τι αφορά την Καμπάλα, αναμένεται στην Κύπρο σήμερα το μεσημέρι (13:00). Οι Αζέροι θα προπονηθούν για πρώτη και τελευταία φορά ενόψει του αυριανού αγώνα στο κυρίως γήπεδο του «Αντώνης Παπαδόπουλος», απόψε στις 20:00, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Καμπάλα Ρόμαν Χρίχορτσουκ. Είναι άγνωστο ακόμα αν η Καμπάλα θα έχει στο πλευρό της οπαδούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα