Νίκησαν τα φαβορί

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ένα βήμα από την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας βρίσκεται η BetOnAlfa ΑΕΛ. Οι Λεμεσιανές κέρδισαν την Αναγέννηση με 0-3 στη Δερύνεια και εφόσον το Σάββατο κερδίσουν το ΘΟΪ Αυγόρου αρχίζουν τη δεύτερη φάση από θέση ισχύος. Η ΑΕΛ κέρδισε το πρώτο σετ σε 17 λεπτά με 15-25.

Στο 2ο σετ

οι Δερυνειώτισες έπαιξαν ωραίο βόλεϊ και δεν άφησαν τις «γαλαζοκίτρινες» να ξεφύγουν. Ωστόσο, η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου πιο έμπειρη πήρε το σετ σε 21 λεπτά με 19-25. Συγκλονιστικό το τρίτο σετ. Η Αναγέννηση έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά η εμπειρία της BetOnAlfa ΑΕΛ της έδωσε το σετ με 23-25.

Άνετα η ΑΕΚ
Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και παίζοντας σοβαρά η Τεχνοοικία ΑΕΚ πέρασε από το Αυγόρου, κερδίζοντας το τοπικό ΘΟΪ με 0-3 σετ, τερματίζοντας στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς στην ρέγκιουλαρ σίζον. Η ΑΕΚ χωρίς δυσκολίες κέρδισε το πρώτο σετ με 12-25, κάνοντας το 0-1 στα σετ.

Οι «μελανόλευκες» του Αυγόρου ανέβηκαν στο δεύτερο σετ. Οι «κιτρινοπράσινες», όμως, δεν την πάτησαν και κατόρθωσαν να πάρουν το σετ με 19-25. Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ ήταν καταφανώς ανώτερη και πήρε εύκολα το σετ με 15-25, αλλά και τον αγώνα με 0-3.

Την νίκη που της επιτρέπει να βλέπει στη δεύτερη φάση ακόμα ψηλότερα πέτυχε η Ανόρθωση επί της Ολυμπιάδας με 3-0. Τα σετ: 25-12, 25-14, 25-18

Keywords
Τυχαία Θέματα