Η Ξάνθη πήρε την πρόκριση

Παρά την ήττα της με 2-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ
Η Ξάνθη προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, παρά την ήττα της με 2-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ στον 2ο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, αφού

είχε επικρατήσει 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση στα «Πηγάδια».

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Χαντί στο 21' και του Βουό στο 66', αλλά η Ξάνθη μείωσε σε 2-1 με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Λουσέρο στο 76' που της χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 21' χάρη σε αριστερό δυνατό σουτ του Χαντί μέσα από την περιοχή, ο οποίος σκόραρε εκμεταλλευόμενος άσχημη απομάκρυνση της μπάλας από τον Καμαρά και μεταβίβαση του Βουό με το κεφάλι.
Στο 66' ο ΟΦΗ έφθασε στο 2-0 με τον Βουό.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή από τους Φλίσκα και Λισγάρα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και, με κοντινό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ξάνθη απάντησε στο 76' με τον Λουσέρο, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΟΦΗ για να μειώσει σε 2-1 και να γυρίσει την πρόκριση υπέρ της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα