Νέα Σαλαμίνα: Είδε νεαρούς ο Ντε Γιόνγκε

Την ανάδειξη νέων ταλέντων από τις ακαδημίες, τα οποία θα έχουν την προοπτική να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του σωματείου στα επόμενα χρόνια, έχουν σαν στόχο στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιαν Ντε Γιόνγκε είχε την ευκαιρία να προπονήσει ποδοσφαιριστές της ομάδας U17, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και στο μέλλον. Η εμπειρία του Ολλανδού προπονητή των ερυθρόλευκων σε τμήματα υποδομής κάνει τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας να ελπίζουν πως κάτι καλό θα βγει από αυτή την προσπάθεια.

Η

σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του κυρίου Γιαν Ντε Γιόνγκε είχαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας U17 της Νέας Σαλαμίνας ενώ κάτι αντίστοιχο στο άμεσο μέλλον θα συμβεί και με τις υπόλοιπες ομάδες των ακαδημιών του σωματείου. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός των ομάδων των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας βασίζεται σε αυτόν της πρώτης ομάδας και στόχος είναι όπως τα επόμενα χρόνια η πρώτη ομάδα να στελεχώνεται σε μεγαλύτερο ποσοστό από ποδοσφαιριστές προερχόμενους από τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας.

Η πολύχρονη εμπειρία του κυρίου Γιαν Ντε Γιόνγκε στην Ολλανδία σε τμήματα υποδομής, αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση σε αυτήν την προσπάθεια. Σε συνεργασία με την εφορία ποδοσφαίρου, τον τεχνικό διευθυντή και την εφορία ακαδημιών επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν συστηματικά υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους και με την απαιτούμενη βελτίωση να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τις ηλικίες 5-12 με τις προπονήσεις να διεξάγονται σε τρία κλιμάκια, Λάρνακα, Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και Λεμεσό, σε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και υπό την καθοδήγηση διπλωματούχων προπονητών. Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές και πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 24637158.

Keywords
Τυχαία Θέματα