ΑΕΛ: Έναρξη προπώλησης για το παιχνίδι με την Πάφο

Την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Πάφος FC στο Παφιακό ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού με την ΠΑΦΟΣ FC.

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει

σήμερα Πέμπτη (24/9) στις 15:00 από το AEL Official Shop. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (27/09/2015) στις 19:00 στο Παφιακό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Πέμπτη (24/09): 15:00-19:00

Παρασκευή (25/09): 09:00-13:00 / 15:00-19:00

Σάββατο (26/09): 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων:

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό Εισιτήριο: €15

Μαθητικό Εισιτήριο: €10

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

** Εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν και από τα ταμεία του γηπέδου τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

** Υπενθυμίζουμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ ότι συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Επίσης, γνωστοποιούμε στις χιλιάδες που έχουν ήδη κάνει εγγραφή ότι είναι έτοιμες οι κάρτες τους και μπορούν καθημερινά να τις προμηθεύονται από το AEL OFFICIAL SHOP επιδεικνύοντας την απόδειξη που τους είχε παραχωρηθεί όταν έκαναν την εγγραφή. Οι κάρτες του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” θα είναι απόλυτα χρήσιμες ενόψει του εντός έδρας αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Τσίρειο, αφού ΜΟΝΟ με την επίδειξή τους θα μπορεί οποιοσδήποτε φίλαθλος της ομάδας μας να αγοράζει εισιτήριο της αναμέτρησης. Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως. Ευχαριστούμε όσους έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα