Συμμόρφωση ή αποκλεισμός!

Έκτακτη σύσκεψη Κοντονή, με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρ. (17:00). Κίνδυνος αποβολής από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA!

Δυναμικά επέστρεψε ο Σταύρος Κοντονής! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, στις 17:00 θα βρίσκονται στο γραφείο του Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

και Αστέρας, προκειμένου να τους προειδοποιήσει με αποβολή απ’ την Ευρώπη αν η ΕΠΟ δεν συμμορφωθεί με το νόμο!

Τον επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο, τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη και τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο θα δεχτεί σήμερα στις 17:00 στο γραφείο του ο Σταύρος Κοντονής, μετά από κατ’ επείγουσα πρόσκληση που τους απεύθυνε ο ίδιος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ενημερώσει τις τρεις ΠΑΕ που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ότι θα επιβληθούν βαρύτατες κυρώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην περίπτωση που η ΕΠΟ δεν συμμορφωθεί σε απόλυτο βαθμό με το νόμο και δεν τοποθετήσει τακτικούς δικαστές στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Οι κυρώσεις αυτές μπορεί να φτάσουν και σε άρση της αναγνώρισης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από τη ΓΓΑ, που μπορεί να επιφέρει συνέπειες στην ευρωπαϊκή συμμετοχή των τριών συλλόγων, άρα αποκλεισμό!

Σκοπός του κ. Κοντονή είναι να θέσει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα προ των ευθυνών τους και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε να πιεστεί η ΕΠΟ να αφήσει τις… «ταρζανιές» και να συμμορφωθεί με όσα προβλέπει η αθλητική νομοθεσία.

Την ίδια κίνηση (με κλήση των «ευρωπαίων») είχε κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού και πριν τις εκλογές, όμως η ΕΠΟ εκμεταλλεύτηκε την παραίτηση της κυβέρνησης και έκανε τα δικά της, με τις πλάτες –όπως πάντα- της UEFA.

Στο διάστημα αυτό, ο Σταύρος Κοντονής είχε μιλήσει ξεκάθαρα για «φαλκίδευση του νόμου που θα έχει συνέπειες».

Πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και το SDNA θα σας ενημερώνει γι’ αυτές έγκαιρα και έγκυρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα