Νέα δριμεία επίθεση Καρογιάν - Είδαν φως και μπήκαν – VIDEO

Δριμεία κριτική στην «μικρή ομάδα» όπως την χαρακτήρισε της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, εξαπέλυσε ο τέως πρόεδρος του κόμματος, Μάριος Καρογιάν.

Ο κ. Καρογιάν, φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Μεσημέρι και Κάτι», επανέλαβε τα όσα καταλόγισε εναντίον της σημερινής ηγεσίας του κόμματος, σημειώνοντας ότι τα εν λόγω στελέχη «είδαν φως

και μπήκαν».

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί γιατί υπάρχει, απαντώντας έτσι σε ανακοίνωση του ΔΗΚΟ που εκδόθηκε μετά από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή (2/3).

«Οι πρώτοι διδάξαντες είναι οι τελευταίοι που μπορούν να κάνουν μαθήματα κομματικού πατριωτισμού αλλά και σωστής διαγωγής προς εμάς», υπογράμμισε.

Για να προσθέσει: «Ανατρέξετε τα προηγούμενα χρόνια, αυτοί που είναι εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος και άλλοι της μικρής ομάδας, που ήταν το 2013 όταν το κόμμα δημοκρατικά και μετά από δώδεκα ώρες συνεδρία, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε τον κ. Αναστασιάδη; Αφού προηγουμένως μου τούμπαραν τον Μάκη τον Κεραυνό και τον Χρίστο Μαυρέλη».

Ερωτηθείς αν θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος ο κ. Καρογιάν έκανε αναφορά στο τρίπτυχο που είχε αναλύσει στην συνέντευξη Τύπου για άμεση ανάκληση των διαγραφών, σύγκληση πολιτικού συνέδριου και μετά εκλογικό συνέδριο.

Στο ενδεχόμενο που οι προτάσεις του απορριφθούν και αν τότε θα προχωρήσει σε δημιουργία νέου κόμματος, ο ίδιος δήλωσε ότι προσωπικά δεν θα προχωρήσει σε τίποτα.

Εξηγώντας αυτή του την θέση υποστήριξε ότι υπάρχει ένα κενό στον χώρο του μετριοπαθούς κέντρου.

Ως εκ τούτου πρόσθεσε ότι, αν θα γίνει κάτι (εννοώντας κίνημα) δεν θα γίνει επειδή το αποφάσισε ο ίδιος.

«Αν υπάρχει όντως αυτή η ζώσα πραγματικότητα θα το αποφασίσουν οι απλοί πολίτες», τόνισε συγκεκριμένα.

Κληθείς να σχολιάσει αν σε περίπτωση που υπάρξει επάνοδος του στο ΔΗΚΟ προτίθεται να διεκδικήσει ξανά την προεδρία του κόμματος δήλωσε ότι κομματάρχης υπήρξε για οκτώ χρόνια.

«Αυτό που φοβήθηκαν μετά τις εκλογές του πρώτου γύρου τις επόμενες ώρες συνάδοντας με την βάση του κόμματος όπως έλεγαν, έσπευσαν να αποτρέψουν την τυχόν αμφισβήτηση της ηγεσίας τους, μετά τα ολέθρια αποτελέσματα του πρώτου γύρου», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα