Μουντός και συννεφιασμένος ο Αρχάγγελος

Εφτά παιχνίδια, δέκα χαμένοι βαθμοί. Η ομάδα στο πρωτάθλημα δεν πρόσφερε σχεδόν καθόλου τα αναμενόμενα. Πρωτοφανής κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα έχουν πλακώσει τα σύννεφα , πάνω απο τον Αρχάγγελο.

Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και μετά τον αγώνα με την Ντόρτμουντ, όποιο και εαν είναι το αποτέλεσμα,θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση για το τι συμβαίνει . Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Για να συνεχίζεται αυτή η ελεύθερη πτώση , σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαία. Ο ΑΠΟΕΛ

πέτυχε πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Συνεχόμενους τίτλους, προκρίσεις στους ομίλους και σίγουρα ο κόσμος του ζεί πρωτοφανής καταστάσεις.

Αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα, θα πρέπει να γνωρίζουν καλύτερα το τι συμβαίνει και ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται τόσο χλωμός και χωρίς πάθος στο πρωτάθλημα. Μπορεί η ομάδα να έχει τρείς αγώνες λιγότερους και θα έχει την ευκαιρία να καλύψει την διαφορά, όμως με τέτοιες εμφανίσεις μάλλον θα την αυξήσει.

Η διοίκηση στήριξε τον Γιώργο Δώνη και ίσως να πήρε σωστή απόφαση. Όμως και ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει τις ευθύνες του για αυτή την κατάσταση. Φυσικά όπως στις επιτυχίες και στις αποτυχίες , όλοι έχουν το μερίδιο.

Η μόνη λύση είναι η αντεπίθεση διαρκείας. Διότι εαν δεν γίνει άμεσα, τότε ο ΑΠΟΕΛ μετά απο πέντε χρόνια θα αρχίζει να νιώθει ότι θα παραδώσει τα σκήπτρα.

Μόνο με επιτυχίες θα υπάρξει ηρεμία και θα επανέλθει η δυναμική. Η κάθε απώλεια απο εδώ και πέρα θα αυξάνει τα προβλήματα και το μέλλον θα είναι απρόβλεπτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα